Tuesday, 13 August 2013

Mengintai harga charm PANDORA

my pandora bracelet yg me menang dari contest InTrend...me simpan ajer..sbb tak berapa berkenan kaler bracelet tu black..me suka kaler silver..sbb me kulit tak berapa cerah so tak berapa sesuai pakai bracelet kaler itam :p rasa nak let go jer pandora tu..lom ada masa nak ads kat mudah.my...and so far cuma ada satu charm ajer kat bracelet tu ie yg me dpt hadiah tu lah

semlm me amik pamphlet pandora...sajer nak tgk design ...and ternampak harga charm..


ni antara latest design ..theme forgiveness and cherish tu..braceletnya silver..me suka bracelet  yg kaler mcm tu lah...

tu harga setiap charm...yg paling murah RM126 seketul...kalau yg ada gold plated tu harga RM971 utk seketul charm!! tak mampu ler me :p baik me beli emas 916 terus :p


ada charm yg bentuk cute...mcm sunglasses, scooter, suitcase....ikut design and tema

ni list outlet Pandora kat Msia...harga bracelet tanpa charm around RM250 ajer..cuma bila nak penuhkan charm kat bracelet tu...memang akan cecah ribu2 gaklah....

24 comments:

Tuan Juhaida said...

memang cantikkan tapi mahal sangat..better beli emas 916 terus hehe

CaDLyNN said...

mahalnye..baik beli emas :p

Iela Fazielah said...

kak... cayalah akak siap tunjuk harga charm pandora ni...nak gi butik dia xtersinggah2....teringin nak buat koleksi gak..tq ye

Ezna said...

me kumpul. baru tambah 1 charm sebelum raya :-) charm teddy bear dengan ribbon. Maknanya ada anak perempuan :-)

Fieda Redzuan said...

sy pon nak let go jugak sy punya pandora bracelet. belom pernah pakai pon just try2 je. tengah cari buyer ni. hehe

mizzura said...

tula pasal..huhu...kalo gelang campur seketoi charm pon dekat lima ratuih..

Suhaini Rosyaidah said...

Hiiiii. Nak jual ke your bracelet tu? :)

Noorulaz said...

Assalam,

Kalau ada yang berminat nak dapatkan starter set Pandora boleh lawat page saya ;

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.238087202994710.56826.197644460372318&type=3

Terus dari Germany ke pintu rumah anda!

Terima Kasih

Nurul Hidayah said...

Berminat dgn pndora??
Jom singgah fb saya...
Yang pasti pandora original ye..
www.facebook.com/hiedayah.shahril

Nurul Hidayah said...

Bermnat dgn pandora??
Jom singgah fb saye...

PANDORA ORIGINAL...
www.facebook.com/hiedayah.shahril

toughcookie said...

it's actually not gold-plated tapi memang betul gold. mixture of gold and silver charms is called 2-tone charms. emas betul tu bukan salut.

Izura Saleh said...

Kalau ada yg nak jual charm or bracelet bole email ke

red_robbon86@yahoo.com.my

wak parjo WC said...

Dah beli dah hari tu.. gelang dgn 3 biji charm je dah rm 1000.. tp utk kepuasan yg tersayang.. beli je lah..

qistinaqaseh said...

Ada nk jual pandora ke....blh msj saya 0193653785. ..nk beli ni..

Kyra Kasandra said...

Sis nak letgo bracelet?? Sye nak..brape sis nak letgo?? wechat me please - immashakira

Kyra Kasandra said...

Sis nak letgo brape rm bracelet tu? Saiz?? Sye nak... wechat me please sis - immashakira

Tuan Kalsum Tuan Ismail said...

Aaaa...terliurr kecomelan pandora.. bila la orang nak bagi adiah bende alah ni. hehe

Anna Vicci said...

Sesiapa nak beli rantai pandora email saya annavicci88@gmail.com murah.

Anna Vicci said...

Sesiapa nak beli rantai pandora email saya. Rantai baru lagi beli xpakai. Original pandora. Siap kotak. Annavicci88@gmail.com

zalya said...

I like to buy pandora 2nd..but ori ok..want to let go?..what up me at number 0149124408

zalya said...

Hi nak jual gelang pandora...? I minat yg gold punya ada ori kan...what me at 0149124408..

Mama Zharfan said...

@zalya : yg i menang last year..i dh let go/jual long time ago...

Syai Zulkifli said...

Sesiapa berminat nk beli bracelet pandora original, saya nk letgo sbb salah size. Size 18cm. Baru beli seminggu dari UK. Berminat whatsapp saya di 019-6560908.

Mar Radhi said...

Siapa nak beli pandora original ade 3 charm wassap me. Nnti i bg gmbr. Urgent!
0182489114
Cod johor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails