Thursday, 29 August 2013

Semoga tiada aral

event shopping spree Airwick-Giant tu akan berlangsung next week

me plak tak berapa biasa dgn Giant KJ--so gigih ler buat 'site-visit'...survey2 brg apa yg akan dimasukkan ke dlm troli nanti..

harap2 dpt ler amik susu utk my lil ariff--susu mamil yg tak berapa murah harganya ni..


dan plan nak amik set comforter...wpun konpem akan mkn space dlm troli


brg2 lain...plannya nak amik milo dan minyak msk etc...8 minit tu kejap jer...sbb Giant KJ sgt luas so jenuh nak berlari menolak troli gitu

note : menunggu esok dgn penuh debaran(nervous) dan keterujaan...

4 comments:

anak Wan Salleh said...

i pun tak sabar nak tengok apa you all akan grab nanti!!

Ezna said...

i pernah tolak troli kat sini. 4 guni beras ambik dan barang lelain. Sakit kaki tangan dekat seminggu..hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

me dah berdebar dah hahahaha

εïзmummyHazaεïз said...

good luck mz.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails