Friday, 2 August 2013

Kepulangan yang dinanti

rasanya ramai yg dh mula bertolak pulang ke kampung masing2 bermula hari ini...esp yg keje gomen..and cikgu cikgi...

adik me yg kat Penang dh bertolak pulang ke kampung lps Subuh tadi...
pagi esok, kakak me yg kat Rawang plak akan bertolak pulang ke kampung..
then tghari Ahad nanti, me, hubby & kids akan bertolak pulang..
adik me yg kat US pun akan naik flight utk bertolak balik ke Msia esok (waktu Msia)...dijangka sampai di KLIA ptg Ahad dan akan bertolak ke kg pd pagi Isnin..

me 7 beradik, so selain yg tersebut di atas, selebihnya...dua ada kat Kelantan, sorang kat Trg..
sebenarnya susah kami nak berkumpul ramai2 (sbb semua dh ada family and komitment masing2), tp hari raya kami mesti balik kg...lebih2 lagi sbb kami semua masih ada ibu yg sgt kami rindui.. (mr hubby dh tak de both parents...so bila balik kg mr hubby - ie 10 minutes drive ajer pun dari umah me kat kg, memang kami akan pegi ziarah pusara my PILs and lepak2 kat umah pusaka yg kini didiami oleh my SIL (kakak mr hubby)



semoga perjalanan kita semua ke kampung akan sentiasa di bawah lindunganNya..amiin

8 comments:

Ayumieka said...

Bestnya dah cuti n boleh balik kg awal... kami sekeluarga 7hb baru start cuti. Selamat Hari Raya!!

Kak Aya said...

salam, lama tak menyinggah....selamat pulang ke kampung ..kak aya balik trg pagi rabu...

Amira Fairul said...

Semoga selamat perjalanan pergi dan balik.

http://arefighter.blogspot.com/

Eliss Mie said...

selamat balik kampung. eliss isnin petang baru gerak balik kot kalau hubby larat.

transformed housewife said...

bestnyo cuti awal. kami kelik kelate Rabu. Harap2 tok jem sgt sbb ghamai kelik dulu. hehe

Nafisa81 said...

Big family mcm husband sy.hati2 di jln raya kak

Chekgu Azrine said...

Bestnya balik.kelantan kan mz..sure meriah!!

AyuArjuna BiGoshh said...

selamat pulang ke desa suzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails