Wednesday, 14 August 2013

Oh My COACH!

adik me balik US beberapa hari seblm raya...adoyai borong Coach utk adik beradik, both sides ie utk my SIL's siblings gak...so total Coach dibeli lebih 30 bijik!!siyes byk!

syukur tak kena tax masa kat KLIA.. harga Coach kat US adalah sgt murah, separuh harga or even one third lcheaper compared dgn price kat Msia!!!

me sendiri kirim 2 bijik Coach, my adik perempuan 2 bijik, my kakak sebijik, my kakak ipar sebijik, then adik lelaki me belikan Coach utk my mom and our eldest sis...siyes bykkkkk...dh jd family Coach gitu!!

MZ posing bersama my Mom @2 syawal pakai peplum itam merah...
anak beranak pakai Coach okey ;)

 satu lg Coach MZ kaler pinky...lom pakai, simpan dulu ;) bila bosan baru tukar2 gilir :)

7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka yg ala2 sling bag hihi

Ayu azmir said...

Beraya dengan coach la ni .... seronok seronok...

||aLeaSaRa|| said...

salam hari raya ye sis.owh abang ipar saya(tudm) baru je balik dari US jugak.dia study kat sana utk kenaikan pangkat.

my sis in law pun borong jugak coach,mak mertua pun melaram.saya x order sebab baru je beli kat klcc...harga kat msia mahaiiiii...beli kat US lagi berbaloi ^^

mama tisya said...

wah sefamily raya ngan coach..tkde ke gmbr rmi2 posing ngan coach

Salina@IbuAqil said...

Cantik2!!!
Suka jgn design2 beg coach ni sis..
Tp nak beli yg ori dkt sini mmg x mampu..
Kalo nak beli yg dkt overseas nyer ntah x tau nk kirim kat sapa..
Hi3!!!
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami..
Maaf Zahir & Batin.. ;D

Sweetmama said...

untungnya ada adik yg boleh belikan di sana.., itulah dkt sini mahal sbb tu x pernah pun ada koleksi handbeg coach lg..huhu..

Rizziela said...

murah2 tu berapa RM kak suzi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails