Friday, 23 August 2013

Mesej comel dari si dia

minggu lps sbb cuti sek and nursery ariff tutup sempena raya, gigih lah me mengangkut my boys pegi office

my boys ni category behave lah cuma lil ariff kdg2 notty gak suka menyakat abg..and kdg2 me kuar masuk bilik me sbb pegi amik surat ker, fax ker etc

then me pesan dok dlm ni jgn kuar mama nak gi fax jap...

then bila masuk balik bilik me...tak perasan ada nota comel dari zharfan...ni pun me perasan masa me kemas2 atas meja me semlm...

 ariff nak mama tu means ariff merengek2 cari mama...ariff ni sgt manja sbb anak bongsu (wpun dh 4 thn tapi perangai memang manja)...

anak2 adalah anugerah dan amanah utk setiap psgnsuami isteri..moga2 kita yg bergelar ibu dan bapadpt menjaga amanah ini sebaik mungkin..amiin

3 comments:

anak Wan Salleh said...

anak adalah anugerah terindah :)

Ezna said...

amin.

Ezna said...

Macam Dania jugak dia selalu cakap Nak ummi :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails