Monday, 19 August 2013

Shopping apa tu kat Courts Mammoth?

ni kali kedua me shopping kat Courts Mammoth...last time me shopping..beli tv, vacuum cleaner & carpet (guna voucher)

so semlm pegi shopping lagi..kat Courts Mammoth Setapak...


ok..mommy and boys posing dlm cermin..ni masa tunggu staff Courts siapkan invoice..murah gak harga stand mirror ni..


 nilah hasil rembatan nya..wardrobe (kids) utk my zharfan...tema hijau putih..harga RM699

dan juga study table harga RM299...tema kaler yg sama ie satu set dgn wardrobe

 Alhamdulillah...beli 2 items kat atas bayar pakai voucher ajer..RM100x10 pieces voucher (menang contest F&N Teapot)..so me top up ukt kos delivery ajer..(delivery rate RM89)

syukur Alhamdulillah..rezeki utk anak2 me dari contest :)

and Ariff plak berkenan dgn katil ni, nama TRIPLE BED sbb katil 3 tingkat ni..tingkat paling bwh ialah bed/tilam yg boleh disorong masuk bwh katil ni.....Ariff sgt suka sbb kalerful and ada tangga utk dipanjat...tangga tu merangkap drawer/storage...tapi tak leh beli lah buat masa ni sbb tak de space dh nak letak kat mana katil ni kalau beli pun..


14 comments:

Ezna said...

cantik la katil tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

best syiook gitew

anak Wan Salleh said...

bestnyer shopping pakai voucher..

Ayu azmir said...

Cantiknya almari dengan meja belajar tu... memang sesuai...

mama ila said...

bestnye menang contest...Alhamdulillah..cantik almari tu =)

kayyana said...

rezeki rezeki.. alhamdulillah

mama tisya said...

rezeki bli guna voucher best2

kaki skodeng said...

dh 28 tahun ye courts skrg ni. lg tua dari aku. huhu. dgr cite sempena annivesary, harga brg kat courts jd murah. harga start ngan 28sen. betul ke?

Mama Zharfan said...

@kaki skodeng : menarik tu..tp mesti ada t&c or very limited lah definitely (mcm promo AA etc)

kaki skodeng said...

@mama zharfan:

kan. menarik sbb murah tp ofcos la ada syarat2 dia.. n selalunya limited lah itu barang hehe. at least sapa yg lucky dapat la merasa. tak gittew

Tok Man said...

ye ke murah sampai 28sen? tak caya ah. ntah2 28 sen tu kadar ansuran.

Hevind said...

Awww IKR! Said Harith Iskander nmpk happy je dgn kluarga die tu. :) ouh, ko cuba pegi laman Courts, http://www.courts.com.my/index.html .. Kat katalog tu, ko blh cari lbh byk promo mcm kurang harga brg..

Tok Man said...

setau aku kalau murah pon jd mahal, sbb bayar ansuran, setau aku takde tunai kat courts. sbb tu jd mahal, bayar ansuran kan. kalau ada tunai pon limited kot.

Cikgu Jamila said...

harap lepas ni courts tingkatkn servis diorg. dh 28 tahun kan, so servis better.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails