Friday, 30 August 2013

Nervous vs teruja

salam jumaat yg penuh barakah

mixed feeling ari ni...
sbbnya ari ni MZ kena jd trainer/presenter kat institut DBKL..sessi MZ lps solat jumaat nanti..pagi ni MZ plan nak attend sesi by my colleague...nervous sbb 1st time present dpn audience yg kita lom biasa...sbb biasanya MZ setakat lecturing dpn students jer..pernah gak jd moderator kat staff petronas tp less nervous sbb yg tu forum..ni kena jd single trainer...
butterfly in my stomach mode ni



teruja..
sbbnya pagi ni my mom, my adik lelaki, my SIL and my lil nephew dtg KL (naik flight)..sbbnya ari ahad nanti my adik lelaki yg dok KL tu buat kenduri/jamuan housewarming a.k.a. jamuan raya..
so kiranya my whole family ada kat KL ni..and pg esok kami plan nak convoi gi holiday day trip kat mana2 sekitar Klang Valley ni :)
tak sabar mode ni..
sbb me keje ari ni, so lps abis talk ptg nanti baru me dpt gi jumpa my mom...my adik lelaki yg akan fetch diaorg kat KLIA pg ni


1 comment:

Ezna said...

cutenyer rerama tu...hehehe....all the best my dear friend...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails