Tuesday, 30 September 2014

What we did in Malacca

pegi malacca again and again..well..thn ni..ni kali kedua kami ke melaka..why malacca?

basically ada 2 sebab utama...1st..sbb mcm nice jer distancenya ie tak dekat sgt and tak jauh sgt dari KL..
2nd..sbb nak gi mkn seafood heheh

so here we go..sampai kat hotel dh dekat pukul 6 ie mcm lewat lah..sbb mr hubby keje sabtu half day..so lps balik keje baru bertolak..
so sampai kat umbai tu dh mlm..and kami tak reserved meja..tak dpt mkn kat tempat yg famous tu..mkn kat stall yg tak famous..so not so sweet experience lah :( mls plak nak citer

lps check out ahad tu..kami ronda2 klebang...
tapau coconut shake yg famous tu..siyes sgt sedap..and sgt ramai org beli!!



hotel stay..biasa2 ajer sbb amik standard room...
then pay extra gak sbb amik extra bed (dh 3 org anak kan :p)

cute kan set toiletries ni..



and let me tepek some random pics

ready nak terjun kolam

razeen baby yg senang dijaga...tido jer esp waktu pg ;)

MZ tak leh mandi kolam sbb jaga razeen :p posing sekeping jer ni

3 cheeky boys..pic blur plak tp ni jer yg ada..kat atas katil kat bilik hotel ni


happy tuesday uolls!!

9 comments:

AMIIZAA said...

mama...slimmmmnya:)

Mama shifa alisha said...

Wow slimnya MZ

Mama Zharfan said...

@AMIIZAA & Mama Shifa : tak de slim sgt pun sebenarnya...camera trick tu hehhehe

Wan Amira Wan Salleh said...

3 boyss.. lucky u.. alhamdulillah

εïзmummyHazaεïз said...

Dah slim la mzzzzz... Ape rahsia? Haza bby dah 2 tahun setengah mcm tu jek.. Mcm buat tapi xjln...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak pernah lagi minum cocnut shake tue...

Chekgu Azrine said...

Mz..slimla..hehehe..comel razeen

Mama Zharfan said...

@mira : syukur alhamdulillah...3 amanah dari Nya

@mummyHaza : tak slim sgt ni..biasa2 ajer mcm lom preggy jer my weight ni

@ila mama amana : me pun 1st time..yg kat kelantan dh selalu lah me minum...yg kat klebang tu baru 1st time lah

@chekgu azrine : nmpk mcm slim jer..pdhal berat maintain ajer hehhe
tq for the compliment utk razeen ;)

Ezna said...

Shake sedap...tapi now banyak tempat dah buat coconut Shake ni. Masa i pergi org singapore pun minum sini....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails