Thursday, 4 September 2014

Dress again? oppss

amboi MZ...tak abis2 beli dress yer...rutin harian sbb dlm pantang...jaga baby..jaga kesihatan diri sendiri dan surf tenet a.k.a sambil2 shopping online mengikut bajet yg ada :p

latest..terjumpa Bakawali Hijab House plak...memang ada sgt ramai seller yg jual mcm2 design dress kat FB ..antara nak beli dgn tak jer..and tgk bajet gaklah :p

MZ suka beli dress chiffon ajer..lycra seboleh mungkin no-no sbb seksi kalau pakai lycra :p..tp ada jugak dress/bj lycra yg tebal/high quality yg tak melekat kat bdn..cuma kena pandai2 pilih lah..

actually nak beli kaler pink tp abis stok..so MZ amik kaler pepel ie nak tambah koleksi bj kaler pepel plak ;)..nmpak sopan kan design dress ni ;) tak sbr nak testing2 & posing2 -tp mcm tak de tudung pepel la plak aisehhh ;)



and ada citer sedikit kelakar (emm kelakar ke?) plak psl beli2 dress ni..seller yg jual dress ni..tersilap pos kat me dress kaler cream...me order kaler pepel..then lps silap pos tu, dia pun pos plak kaler pepel..kaler cream tu dia suruh me return balik kat dia..me plak kan kat kg..pyhlah nak gi pej pos nak repost our dress cream tu..so me pun try bukak parcel dress cream..wahh cantik nya dress ni...
dipendekkan citer..me beli ie amik dua2 dress lah...sama design tp satu cream satu pepel..dress ni sopan..so boleh pakai gi ngajar..kira tambah koleksi bj utk keje ;) tp dh beli dress baru..nampak gaya kena tambah koleksi tudung baru ler plak alahai..

MZ, dress-lover,

10 comments:

ummi aqilah (LM) said...

Cantiknyaaa. LM dah xde baju dah ni . Nak raya haji sah2 tak blh pki baju kurung perut dah makin membesar ni. Sian baby:(

AyuArjuna BiGoshh said...

chantekk

Ezna said...

Purple tu macam Sofia The First :-)

mamaRIFQY said...

serius memang cantek la sis !!!

Wan Amira Wan Salleh said...

wah memang betul melaram lepas bersalin ni ..

mama tisya said...

tk pernh bli dress online sbb takut tk ngam ngan size bdn...mmg lawa2 kalo tgk org jual online

Nad MamaZN said...

cun la kak suzie! cream tu cantek plak model tu pakai :)

Aliyyah Aziz said...

Saya pun rajin berdress sekarang. sampai suami tanya, "trend ke sekarang?"

shera haifa said...

cantiknya,. xnmpk cm dress pun.

Mama Zharfan said...

@LM : kena rajin cari and beli bj maternity yg cun2..ada jer heheh

@ayu : jom beli heheh

@ezna : pepel is sweet ;)

@mama rifqy : hehehe melaram jer ni

@mira : hehhe sbb bosan lama berpantang ni

@mama tisya : kalau free size ok jer..mesti muat..cuma biasanya labuh..kena alter part tu

@nad mama ZN : memang yg cream tu sgt cun in real..nanti i posing2 kalau sempat

@aliyyah aziz : memang trend pun kan :)

@shera : i really love this dress :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails