Tuesday, 23 September 2014

PANDORA Exclusive Club | my new charm

MZ baru jer jd ahli group FB PANDORA Exclusive Club time dlm pantang ari tu...kat group ni ada mcm2 info..boleh letak pic our pandora bracelet /charms, boleh dptkan mcm2 tips, latest info, updates etc..gistnya berkongsi obsesi dgn fans pandora ;)

yg paling besh--boleh jual beli preloved pandora ..so kiranya tak rugi lah obses dgn benda ni hehe sbb bila dh bosan boleh jer jual/let go and dpt dpt balik duit cash..of courselah jatuh harga (even emas 916 pun jatuh harga kalau trade in-lebih kurang 18-20% gitu)



ni Pandora MZ..new charm yg kat tgh2 tu..nama pave heart...Insya Allah nak tambah lagi bila ada bajet ;)



kebaikan memakai pandora...lebih selamat berbanding emas 916..and nampak muda, ranggi, anggun..tp applicable utk peminat2 accessories ajerlah ;) coz tak semua pompuan suka pakai jewelleries or accessories kan ;)

tak sbr tunggu charm butterfly yg MZ baru beli..
MZ, pandora lover,

19 comments:

Syuhada Salleh said...

cantik..tp xminat sgt pkai assesori ni

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh u dah jadi peminat pandora yg hardcore heheheh

fazilzura said...

kite jual yg inspired jew..
ramai jgk yg beli original gelang dr pandora tp beads beli kt iols .. kata nye banyk pilihan ..

AMIIZAA said...

MZ, tq sebab sharing...:)

Mama Zharfan said...

@syuhada : memang tak semua pompuan minat accessories ;) i memang minat hehehe

@ayu : i dh terjebak hehe ;)

@fazilzura : ikut taste masing2 kan ;)

@AMIIZAA : u are welcome :)

SyamilaMohd said...

baca entri ni baru tahu yang suzie dapat baby baru...terus cari post lama nk tgk baby....so cute...macam mamanya... ;-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila minat pandora emas tue.. tapi maheyyy...

PAILLETE CLOSET said...

Assalamualaikum, kepada yang berminat dengan PANDORA, bolehlah ke blog PAILLETE CLOSET.
http://pailletecloset.blogspot.com/

Sabarini Shamsuddin said...

Sis..cmna nk masuk group pandora exclusive club tu ya..lh bg pmcerhan x..nrmnt nk join

Mama Zharfan said...

@sabarini : biasanya existing member kena invite and vouch/recommend kat admin agar admin boleh approve..admin memang tapis membership sbb tak nak ada yg jual fake pandora dlm PEC

Eyka Zawawi said...

Hi Mama Zharfan, boleh invite saya or recommend to admin PEC tak?
I have few brand new charms to let go. Original with receipt.
eykazawawi@gmail.com

Thank youuu

Mama Zharfan said...

@eyka : pls check ur email. tq

Normarini Norzan said...

Dear..bole tk invite saya utk masuk member..
I tgh cri charms preloved original pandora

Scarlett said...

Salam, boleh invite saya to join? Now saya in grup 1 lg. Email rajasuryana@yahoo.com

Khadijah Hassan said...

Askm Sis. Boleh invite I tak? Ada special edition 14K gold charms to let go. TQ.

Mama Zharfan said...

@khadija hassan : i dh retire from being pandora collector/user (ie ori pandora sterling silver)..now cuma kumpul/pakai/beli pandora 916 jer

Umie Addy said...
This comment has been removed by the author.
Umie Addy said...
This comment has been removed by the author.
Gina Michel said...

Hi..peminat pandora? Blh visit my blog "jeannapandora.blogspot" or my fb page "gorgeous pandora" utk dptkn koleksi Pandora dgn harga yg berpatutan dan murah.Satisfaction guarantee. Tq😊

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails