Friday, 12 September 2014

Semalam, hari ini, esok

SEMALAM

semlm dh berlangsung prize-giving AEON story kat sri pentas..MZ mewakilkan my bff (ayu) utk collect hadiah (TQ so much dear ayu!!!and congrats sbb menang gak hadiah yg sama) ..
MZ dpt conso ajer ie vou RM300..syoknya tgk GP winner bolot vou RM9k tu..#mode sabar menuggu turn MZ nak win big mcm ayu..Insya Allah one sweet day amiin



rezeki my kids esp lil razeen (boleh lah beli susu enfalac dan diaper huggies)..syukur sgt2 sbb both nama me & hubby sangkut..and menumpang tuah dan sharing rezeki dgn adik2 me gak ;)

pic cilok dari fb ayu

semlm dtg angin rajin nak posing2 pakai dress dan tudung baru..pic dlm DSLR lom transfer ke lappy..nanti kalau sesuai MZ tepek kat blog :p

semlm jugak MZ berurut dan bertungku last..sblm balik KL next week Insya Allah...

HARI INI

hari ni dh hari ke #40 MZ berpantang..lagi 4 hari nak merdeka sepenuhnya...now pun dh partially merdeka gitu
hari ni adik MZ yg dok canada tu bertolak balik msia..

ESOK

mr hubby, zharfan & ariff bertolak balik ke kelate utk amik MZ & lil razeen balik KL nanti..

salam jumaat al-mubarak...semoga kita semua sentiasa di bawah lindunganNya dan mendapat rahmat dan limpah kurnia dariNya

2 comments:

mummymer said...

harap dipermudahkan semuanya..

dan congrats

Nad MamaZN said...

alhamdulillah, tahniah sis!
rezeki anak2 :)

cepat plak rasa masa berlalu, dah nak abes pantang dah ;) hehe.. org yg alami mesti rasa lamaaa sangat kan? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails