Wednesday, 1 October 2014

For him | thermal bottle

dh masuk 1 october pun hari ni..time really flies..

anyway, last month me terberkenan tp tak berapa ada bajet, so tunggu dpt gaji and then me pun order dan beli online..brand Pacific Baby

ada byk design thermal bottle ni..ie mcm2 kaler gitu..

me beli yg design blueberries kaler biru utk my lil razeen..dh dpt pun semlm..

ni yg me beli tu


me beli dari FB seller nama zila yazid
ni some pics yg me dpt from her





naper me beli yer ..
berkenan sbb cute and ni may be some of the reasons..dpt dari pm FB seller tu


Ada 5 designProduk import.Dgn 1tahun jaminan utk fungsi thermos.Harga brpatutan dgn jangkamasa yg tahan slma 5tahun.Brbanding dgn botol bpa free yg perlu ditukar stiap 6 bln.satu2nya botol dlm dunia yg ada warrantyMngenai puting,next time klau nk tukar puting bole pkai brand yg ada kat pasaran sprt avent ckasicc ke,pureen ke.,pigeon ,MAM...

lom try guna lg ni..nanti nak try utk razeen

razeen dh mula pandai senyum semlm :) happy tgk his 1st smile :)


note : range harga thermal bottle ni from RM79 and above..entry ni bukan advertorial pun..sajer nak share info jer :) and entries psl my lil razeen gitu :)

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

ok x ur razeen minum pki botol ni?

Wan Amira Wan Salleh said...

cantik botolnye

Mama Zharfan said...

@ayu : ok jer :) tp razeen lom pandai pegang sendiri..kena tlg pegangkan lah :)

@mira : sbb cantik i berkenan dan beli tu hehhe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila bkenan tapi khairy macam dah besau.. tapi bkenan sbb dia maintain suamkan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails