Thursday, 23 October 2014

1st experience with Elizabeth Arden Flawless Future | I'm loving it!

kulit muka MZ kategori tak de byk prob pun..ada ler sekali sekala naik pimples time nak datang cik P..selebihnya muka agak licin tanpa jerawat gitu..tp sbb now dh usia hampir2 late 30s...memang tak leh lari dari aging factor

MZ jenis tak berapa rajin nak pakai serum..adik MZ dan my sil rajin pakai, cthnya SKII...
MZ setakat pakai cleanser dan moisturizer ajer..tak pernah beli or try pakai SKII or apa2 product lain pun..

and tiba2 rezeki plak dpt serum yg branded da agak mahal ..nama serumnya Flawless Future -Elizabeth Arden, harga Flawless Future ni RM261 (part of 3 piece prize yg MZ dpt dari Blu Inc)..syukur




MZ google2, wahhhh semuanya review yg best2 psl serum ni..byk jugak bloggers yg buat review psl Flawless Future..
lps baca jd excited, so tanpa bertangguh2 lg... MZ dh try pakai since last few days...siyes, sgt besh!! bertepatan dgn namanya..honestly, all my life, ni 1st time MZ mencuba utk pakai serum dan nampaknya serasi dan of course dh fell in love ni :)

so far...memang obvious sgt, kulit rasa lembut soft supple, pori2 jd kecik..pendek kata memang sgt2 puas ati!! sblm ni kulit muka MZ mcm menggelupas sikit sbb terlalu kering kat bahagian jaws and chin..now dh tak de prob tu..syukur sgt2

so memang MZ dh jd rajin la pakai serum ni...pakai pagi sekali dan mlm sekali lps cuci muka dgn cleanser..

salam hari khamis :)

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

I pki loreal sbb review mmg besh tp loreal x semahal EA

Fai CeritaCinta said...

wahhh, best ni.. fai first time dengar tentang serum Flawless Future ni... memang teruja..!! next bonus boleh try.. thanks mz for sharing :-)

Wan Amira Wan Salleh said...

i tak pakai ape2 huhu.. belum sampai seru lagi :D

εïзmummyHazaεïз said...

Xpernah pakai lagi serum secara regular. Setakat yg trial ade le...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails