Monday, 20 October 2014

some lil winnings

utk rekod MZ ajer ni..lil winnings jer..yg dpt last week..

(1) dpt oven dari contest DRosni..Oven Pensonic ni harga around RM130 jer pun :) dh selamat di let go sbb kat umah MZ dh ada oven yg hampir sama tp brand Singer..tq ayu sbb sudi tlg collect hadiah!




(2) syukur dpt jam tgn Ice Watch ori dari contest dlm SDK..nama my adik yg sangkut tu..ramai gak my comper frens yg sangkut hadiah yg sama..termasuklah my BFF ayu..:) kira menang berjamaah gitu heheh



(3) dpt conso utk contest Energizer @Tesco..voucher RM200 (x2 nama) rezeki utk beli diapers & susu razeen ;)



(4) rezeki dari Blu Inc..bln lps tak menang apa2..bln ni..happy..syukur...nama sil dan nieces sangkut..dpt hadiah jam alfio raldo, bracelet bowerhaus  dan make-up Elizabeth Arden...all under magz female (online)..



bracelet dh collect...


elizabeth arden make up pun dh collect..dpt 3 items..ada serum (RM261), ada lipstick (RM82) dan liquid foundation (tak sure harga berapa, above RM100 rasanya)

jam alfio raldo lom collect sbb Blu Inc lom terima dari sponsor.

and rezeki menang satu lg hadiah under Eh online, also under Blu Inc..dpt make-up ZA :) tp lom collect la, also Blu Inc lom antar email sbb sponsor lom bg kat diorang..
mode happy2 ;)



(5) menang hand mixer brand Tefal dari contest magz Wanita under Utusan Karya..



syukur alhamdulillah :) tak de big winning, lil winnings pun ok to keep a smile on my face :)

5 comments:

Merlyn Hasshim said...

Banyak tu winning . Grats MZ!

Zuraida Rahim said...

banyaknya menang.. Tahniah

AyuArjuna BiGoshh said...

WAH HEBAKKK

Ezna said...

Ok gak tu Suzz. Lil winnings yang banyak.....;) tahniah!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul..best menang utk buat kita senggih sepanjang hari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails