Friday, 10 October 2014

Ada apa dengan Setia City Mall

ari isnin lps ie time cuti raya eiduladha tu, me, hubby & kids pegi jln2 ronda2 kat Setia City Mall

actually ni 2nd time weolls ke sini..suka dgn tmpt ni sbb luas, besar, baru, parking pun byk (kami pegi pagi2 so senang dpt parking tepi entrance/lift), toilet bersih :) byk kedai yg menarik utk disinggahi gitu..

and baby room pun sgt besh..luas, privacy, bersih..ni some pics baby room yg i snap2..








antara kedai2 yg kami singgah masa pegi Setia City Mall ni...parkson, daiso, rotiboy, auntie anne, hot&roll, mph...kiranya ni antara fav lah!!

and ada outlet pandora jugak kat sini!! tp tak singgah lah sbb tak de bajet :p tgk dari luar/kejauhan ajer..

snap pic dari kejauhan :p


and weolls brunch kat foodcourt yg luas dan bersih..harga food standard jer..tak murah dan tak delah mahal sgt..

dari Setia City Mall kami pegi tmpt lain plak..somewhere in Shah Alam..next entry lah yer..

5 comments:

msredcheesecake said...

Jarang sgt gi scm ni... Last gi rotu pun nak main bubbles

mOoN IzzaN said...

babyroomnya luas n kemas..

Ezna said...

Nanti anytime u singgah Setia Alam ni u kena gi cafe Aaron Aziz kat area Setia Alam jugak :-)

Chekgu Azrine said...

sebab jauh dr s.alam..so memang tak penah lagi jejak..sobs

Teena Tna said...

Scm adalah tempat lepak bagi budak2 uitm palam kot. Tapi saya baru pergi sekali jer. Sebab duit jpa tak masuk lai. Huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails