Monday, 27 October 2014

Penambahan koleksi bracelet | Bowerhaus.....I like

lately mcm suka banget dgn accessories/jewelleries..
dulu2 pun memang suka pakai/beli emas 916..then expand..suka beli pandora ori plak start april thn ni..and then bln ni dpt rezeki menang bracelet jade plak..gigih google sbb nak tahu psl brand Bowerhaus ni..rupa2nya brand/product ni from Australia..and ada dijual kat Msia gak (online ada jual), tak sure offline ada jual kat mana..may be kat shopping malls kot



Info psl brand Bowerhaus ni..rupa2nya asal dari nama burung..unik sungguh nama ni..




the box is pretty nice...with white ribbon


ni harganya(gigih google kat website Bowerhaus)..kalau convert to RM jd lebih kurang RM190..tqvm Blu Inc!! such a sweet prize gitu :)
nama penuh bracelet ni ialah Bowerhaus Lucky Pearl Adventurine Bracelet...pearlnya sebijik ajer pun..yg dangle tu..

dh few times pakai pun bracelet ni..nampak ranggi, so pakai time bersantai ajer..tak sesuai pakai dgn formal attire/outfit kot...
dh pakai masa cuti2 Sungkai tu jugak :)



6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

ai like...

comelnyaaa

Wan Amira Wan Salleh said...

tahniah suzi.. i think i like u, suke accessories :D

εïзmummyHazaεïз said...

cun.. sweet gitu.

Chekgu Azrine said...

Untungnya..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

teringat prof rohazar mmg suka braclet2 mcm nie..

Mama Zharfan said...

tq kwn2 for all the compliments ;)

@ila : ye ke..boleh geng dgn i hahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails