Friday, 3 October 2014

Terjumpa seseorang

alkisahnya pagi semlm, lps antar my zharfan & ariff ke sek masing2, me singgah kat poslaju PPL Batu Caves..sbbnya nak collect returned parcel (22 sept me pos preloved dress kat buyer), then 1 oct parcel tu dipulangkan semula...adoyai..1st time jd gini..bila check kat kaunter, status yg poslaju JB tulis "org tak dikenali" pdhal buyer ckp alamat betul and memang ada her parents kat alamat tu..

then me tunggu selama sejam setengah, still tak dpt2 parcelnya sbb katanya memang takes time utk cari/retrieve parcel tu...masa dlm proses menunggu tu, ada seseorang dtg tegur me...waa suspens beberap saat..rupa2nya dia pembaca blog kecik me ni hehehhe terharu sekejap ;)
namanya rohaya (kak aya rasanya dia biasakan diri dia)..
sembang2 kejap...then sblm dia berlalu, siap bagi duit utk my razeen tu :) terharu sekali lg..tq sgt2 :) :)

tu jer kisahnya
then kak aya ada left comment kat my instagram jugak ;) :)

salam jumaat al-mubarak uolls!
entry tanpa pic ,

5 comments:

Merlyn Hasshim said...

last week i pos voucher dekat my buyer dlm group jual beli tu, pakai pos ekspress. her address kat nilai, sekali bila track sampul sampai ke Bentong.. sabar jer la. nasib baik patah balik ke nilai lepas tu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hihi.. bestkan tetiba ada yg tegur baca blog kita :)

al- lavendari said...

Tentu rasa xcited bila orang kenal kita melalui blog .. langsung bersemangat nak terus berblog kan ?

Eyriqazz GTO said...

Hehehe,ingatkan jumpa boyfriend lama tadi...

Nor Atiqah said...

Salam sis. Boleh sy minta cntc no klinik gg dr azmi peng chepa kb? Tq 😊

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails