Tuesday, 21 October 2014

kena dengan taste | fyi

dlm byk2 baju..MZ paling suka brand fyi ni...sebabnya cuttingnya sgt cantik, dan material pun sgt cantik ie high quality chiffon (imported from japan katanya)..tp brand fyi tu tak byk sgt tempat jualannya....

MZ pernah beli kat sogo..ada few times..then pernah beli kat parkson KB dan latest beli kat parkson setia city mall..

fyi kat setia city mall

harga tak murah tp MZ percaya pd alah membeli menang memakai..sbbnya..blouse/dress yg MZ beli..semuanya MZ pakai dgn jayanya..and tahan lama plak tu..tak nmpk faded pun, esp ada one dress kaler maroon yg selalu MZ pakai bersama jeans,a nd kdg2 pakai dgn kain/long skirt nampak mcm suit kurung moden gitu..memang versatil abess!! the most important part, bila pakai memang nampak ilusi slim gitu sbb cutting yg sgt cantik baju/blouse/dress tu..

nilah salah satu dress/long blouse kegemaran MZ brand fyi..pic time holiday kat Vietnam with my beloved mom


ok, dh ada kaler maroon, dah ada jugak yg design floral purplish/pinkish,
so nilah antara yg latest MZ beli..dh try pakai pun time bwk my razeen jumpa my colleague kat office :) i feel good wearing my fav outfit :)

this time beli kaler salmon/ala2 orange gitu,beli one long skirt and 2 blouses

pheww kena work hard utk beli bj kegemaran ;) bkn selalu beli pun..once in a while ajer..good things don't come cheap


5 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Xpernah try lagi fyi. Hehhee tengok price, glurpp xpe. Alah membeli menang memakai :)

aIEn said...

salam singgah sini =)

AyuArjuna BiGoshh said...

mahal jugak ya brand ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hihi.. betul..kalau ila tgu bonus tapi kalau stress.. mmg beli gak kiki

Oyis said...

betul kak MZ. kalo baju mahal, kain dan cutting mmg selesa dan terletak je. tp tu la, x selalu mampu nak beli yg mahal. sesekali je. hari2 lain gohek jg yg murah. konon2 pki kjp then lunyai boleh cpt ganti haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails