Wednesday, 8 October 2014

Bola yang mahal dan voucher

lil winning rezeki kecil-kecilan dari contest yg dijoin sblm bersalin dan berpantang ari tu..cuti bercontest selama sebulan setengah jugaklah (sepanjang august dan half semptember)..
so nak kena cari balik semangant yg hilang gitu..sbb dh lama tak isi form jd mcm tak berapa rajin gitu

nama mr hubby sangkut dpt no 4 ie hadiah bola yg sgt mahal..RM440 tu phewww...ni contest energizer @mydin..lom ada rezeki nak menang hadiah2 utama tu..



conso winners sgt ramai ie 100 winners tu..
syukur sbb nama MZ, nama my adik2 and my SILs sangkut conso..dpt voucher mydin RM150 each..yg penting dpt bagi part of it utk my mom sbb my mom sgt sukaaa shopping2 kat mydin kubang kerian ;)
utk MZ sendiri, lps lah bajet utk beli diapers dan susu razeen for half month..susu enfalac sgt mahal :(

note : moga2 ada big winning soon..dh lamaaaa fasa kemarau ;) amiin

selit iklan..saper2 yg minum product Kinohimitsu Stemcell J'pan Drink..jom beli dgn MZ--ada sekotak ajer pun ;)..diskaun 40% ni
http://suzie284garaje.blogspot.com/2014/10/kinohimitsu-jpan-stemcell-drink.html




2 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Pon rezeki mz.. Tahniah. Ok le bola tu, mz ade team football.. Hehehhe

tiga lalat said...

Salam. Hee tahniah mendapat bolasepak yang mahal itu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails