Wednesday, 29 October 2014

o manisnya...| manisnya senyumanmu!

semua baby born cute..and they become cuter bila dh pandai senyum..

my lil razeen dh mula pandai senyum since last few days..sbb me memang 24/7 bersama razeen..so sgt excited tgk dia response dgn senyuman dan buat bunyi baby aaa aaa gitu hehehhe

cepat2 amik S4 terus snap2 ;)




selain dh pandai senyum, pandai buat buih :p, razeen juga dh pandai tarik2 baju dan tarik2 selimut then masukkan dlm mulut hehheh kira mcm dia nak explore rasa/texture brg2 and skill genggaman/pegang brg gitu

my maternity leave dh nak abis pun..next week dh kena start report duty masuk keje balik..separation anxiety..sedey nak berpisah ie letak razeen dlm jagaan org...hidup mesti diteruskan..keje utk cari rezeki yg halal utk anak2...moga2 Allah akan memberkati dan mempermudahkan segala urusan
me..amiin

pic selingan..mama razeen..tiba2 dtg angin nak berselfie di pagi hari (pic semlm) sblm drive utk pegi antar ariff dan zharfan ke sek masing2


8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amboi mcm model fareda.. ila yg jaga khairy nie hampir nak dua tahun kalau masuk keja nanti..lagilaaaaaaaaaa dilema MZ huwaaa

Eyriqazz GTO said...

Sweet.....bila nak buat makan2 ni ? Hehehe...

p.s : apsal tetiba blog ni ada word verification balik?

Wan Amira Wan Salleh said...

comelnyer razeen.. auntie owing to see u ..

AyuArjuna BiGoshh said...

alololo comeynya

Mama Zharfan said...

@ila : ni antara my fav tudung fareeda sbb kaler pink heheh
yalah..ila lg lama cuti kan..mesti berat hati nak masuk keje tu

Mama Zharfan said...

@eyriqazz : ada rezeki boleh buat mkn2 :)

ha??? tiba2 ada word verification? naper yer..i tak sentuh langsung setting blog..mesti sistem error ker apa tu alahai

Mama Zharfan said...

@mira : heehh nanti ada masa boleh jumpa :)

@ayu : ;)

Nafisa81 said...

Amboi..pinknya mama...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails