Friday, 17 October 2014

Rezeki jangan ditolak | Dapat invitation dari Anjung Nuri

last few days tiba2 MZ menerima email misteri dlm inbox MZ..misterilah sgt heheh yg pasti contentnya agak mengujakan..

isinya lebih kurang..jemputan/tawaran utk one nite stay FOC kat homestay villa Anjung Nuri kat Sec 9 Shah Alam..ie MZ kena buat review as blogger gitu...
the best part..villa tu ada 6 bilik dan MZ dpt try/boleh booking semua 6 bilik tu!!



pucuk dicita ulam mendatang..kebetulan plak minggu dpn my big family dtg KL ie mak MZ, family adik bongsu pun ada...so MZ diskus2 dgn adik2 MZ..kitaorg setuju nak stay mlm deepavali dan hari deepavali nanti..MZ ajak jugak my nieces and nephews..kenalah fully utilized 6 bilik tu hehheh dan dpt free breakfast jugak ni

MZ ada jugak tgk kat agoda..good review so far utk Anjung Nuri ni..and MZ dh usha2 FB dan website Anjung Nuri.. harga utk individual room range from RM100-RM200 ajer, very affordable rate..tp sbb MZ dpt peluang review & occupy all 6 rooms..valuenya memang berbaloi2 lah :) syukur..rezeki dpt buat gathering lepak2 bersantai bersama my big family



my full review soon..lps stay kat sana next week :)
TQ pihak Anjung Nuri for the offer & opportunity :)



4 comments:

Norma NML said...

wahh..bestnya..rezeki tu :-)

Zuraida Rahim said...

Seronoknya...

Merlyn Hasshim said...

wah, best tu sekali dapat 6 bilik. boleh buat party sakan.

mama tisya said...

tahniah...rezeki tu..nk2 plak family dtg kl kn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails