Saturday, 11 October 2014

kali kedua berPopLook | beli jual beli lagi

me suka beli brg2 online..tp lately kena control nafsu beli2 bj ni (iyolah tu)sbb keadaan fulus tak berapa mengizinkan..

masa preggy ari tu, me byk jugak beli maxi dress yg free size..byk beli offline ie kat booth2 dlm shopping complex..

then sempat jugak beli sehelai maxi chiffon dress dari PopLook website ie beli kaler maroon..beli size L, cutting memang loose and besar...lps dh bersalin, rasa mcm tak nak pkai dh..sempat pakai 2-3 kali jer kot sbb beli time dh ujung2 preggy...so sebab dh jd member group FB preloved items tu..so try ..ads kat situ..ada la org nak beli..dh selamat let go pun..and rasa happy sbb buyer happy dgn her poplook that she bought from me (me jual murah2 jer..nama pun preloved kan wpun condition almost like new)

and then me ada quite a number of baju2 ie mini dress (pakai dgn jeans) dan long dress yg sleeveless..so kena pakai dgn cardigan..dh lama cari2 nak beli cardigan..ada berkenan satu kat FB group tu..beli..dpt, then rupanya size tak ngam, material pun agak panas bila dipakai..so try jual semula hahah laku jugak ie ada jugak org lain nak beli ;) so tak membazir dan tak menyempitkan my wardrobe yg memang dh sesak tu..

so dlm hati memang masih nak beli cardigan..nak yg chiffon sbb kalau material selain chiffon rasa agak panas/tak selesa nak dipakai..
last2 jumpa yg berkenan kat PopLook website...kebetulan harga pun ada discount...so pejam mata then beli..kiranya ni 2nd time beli baju kat poplook ni..harga RM41+ jer..harga asal RM60+

harap2 ngam lah kali ni..nilah cardigan yg me order tu..lom dpt..next week lah kot..baru order jer ptg td ;)




happy weekend uolls!

4 comments:

Cik Aann said...

waahh..girly gitueee..
saya sekarang minat dengan jaket..cam ala2 blazer..

Hypoglycemia: Rawat dengan Energizing Soy Protein

Chekgu Azrine said...

Poplook i berkenan blouse dia..tp blh thn harga dia kan

Merlyn Hasshim said...

I dah add u join group TPL. so senang la kalau nak letgo baju TPL if beli tak nmuat pakai or dah puas pakai. tgh tunggu admin approve nanti. So far kalau i advertise kat sana, dlm 3 hari dah settle semua payment + pos.

Wansteddy Tales said...

poplook dihatiku haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails