Monday, 8 November 2010

it's just a number - but I love it!

me suka no yg ganda2 like 111, 222, 333 and so on

and semlm, me excited tgk 888 -- followers blog kecik me ni dh cecah  angka comel tu ;)


Thanks to all yg sudi follow blog ni..--wpun faktanya --no of followers tidak semestinya reflecting UV or traffic blog yg lebat :p tp still happy tgk no of followers tu :)

and me suka tgk blog2 otai -- termasuk blog anje, pd satu2 masa visitors online cecah 40 or tu!!

blog me, so far, rekod yg me notice ialah 23 org ajer ;) tu pun me dh excited tgk no no ;)


note : entry ni sekadar catatan peribadi blog me ;)


27 comments:

zacky ~786~ said...

951 ;)

mama tisya said...

wah dh 888 aritu 777...org cina suka la kalo byk no 8 cz kepercayaan kaum cina no 8 tu "kaya'...kita pn lmbt lg nk tgu 888:)

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh bestnyer
jeles2 xD

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ramainye...
hehehe...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah makin mantop2 lagik ni...pasni leh kalahkan kita plak...tahniah k...cayok2 moga blog2 ikan bilis cam kiter ni leh jadi blog ikan jos macam GTO kan

princeduyong said...

tahniah...tahniah dan tahniah lagi...

Mohd Zulfikri said...

woah..rmai gle folowwer..bleh wat idola nih.hehe

[-suziey-] said...

waaa now..dh 953..tahniah..semakin ramai follower..its ur own effort..u deserve the feeling of being proud..eh tunggang terbalik dh ni..ekekekek:p

ita cutevirus said...

wow!!!
my lucky number!!!
i like!!

.s.o.f.i.a. said...

me nak dapat 888 followers.........???? sampai ariff dapat adik baru 3 orang pun belum tentu cukup lagi..... he he....

you deserve it sist!!!

ahmad jo said...

ternmpak sy di situ.. ahaks... chayok2.. keep up blogging!

ieda said...

tahniahhh ... :)

AngahSayang2314 said...

tahniahh.......

FaiHash said...

wahh , tahniah sis :) ijah pun suka no ganda2...heheheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhh ini no ONG org cina kata

cikbedahlaser said...

saya suka lapan...dan sayaa adalah 8 freak..heheheh

mama rifQy said...

waaa..sangat Lucky laaa..saya??huhuhu..lambat la sangat nak sampai kat no itu!!

mama_umar_maryam said...

yess,u deserve la sis ;)

Iela Fazielah said...

pd ila kira dah ramai la tu.... blog ila satu2 masa ada 2-3 org je..huhuh

tiefazatie said...

wah!ramai dh!tahniah sis!

Liza said...

Wow. banyaknya!! Tahniah...

kakyong said...

tahniah...
memang hepi bila tgk follower bertambah, meaning org suka kat blog kita.. i mean diorg follow secara sukarela, not sbb masuk GA/contest... ;)

kakyong x penah lgi ade rekod yg online > drp 5 at a time... tahniah..
satu peningkatan ni..

nur said...

tahniah2,,
since follow blog ni follower mz baru 400 lebih.. now.. double!! keep it on!!
ALL IN ONE

nur said...

keep it up la.. tershasul
ALL IN ONE

ardinihumaira said...

wow ^__^
kagum!

Fatin a.k.a. Aten said...

kalau dah 888 followers, bukan blog kecik lagi dh MZ.. hehee

Wawa~* said...

nombor ong tu sis! ehehehe... confrats~ ;D

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails