Monday, 8 November 2010

Mama, papa & kids @ AUTUMN -- sekitar Univ of Nottingham

awas ini adalah entry bergambar

sbg kenangan peribadi tuan punya blog bila pulang ke Msia Mac thn dpn ;)

lokasi : sekitar Univ of Nottingham, UK
season :end of autumn
date : 6th Nov 2010
time : around 11.30 am

family pic-- Ariff tak mau posing :p

aksi ceria -- Ariff tak mau pandang camera

Papa & kids

pic Zharfan yg paling me suka sbb dia lambung daun2 tu..so me pun snap..hasil digicam kira oklah..kalau DSLR barulah umpph :p

ni pic Ariff plak lambung daun2


aksi Abang & adik

pic Mama & Papa-- me suka pic ni sbb Mr Hubby senyum--Mr Hubby ssuah nak senyum kalau bergambar :p pic disnap oleh one Chinese student yg volunteer nak tlg :) me memang guna tripod utk family pics kat atas

pic Mr Hubby kat bwh pokok epal kat tepi school me..boleh tgk ajer sbb buah tinggi melangit :p


ni pic paling mahal :p 
me kat dpn my faculty--tak pernah snap pic kat signboard tu sbb kalau weekday ramai students lalu lalang -segan babe

note : a picture can tell thousand words..and treasure all the sweet memories..

24 comments:

Peri PiA said...

hubby me pon susah nak senyum,dia memang xsuka sgt bergmbr

nice nya suasana,envy :)

tiefazatie said...

wah!so sweet la sis!cantik2!kenangan terindah kan2..leh wat album nie..hihi

eT said...

kt msia musim banjir..hehe
teringin nk p tmpt cegini sekali sekala..:)

Alin Marlini said...

sangat cantik autumn itu...

LYaFRINA said...

autumn in my heart!!

sgt2 comel.. suka!!!

eee.. gerammm rasa cam nak jelma j di celah2 daun2 y luruh tu..

suka tgk pic zharfan & arif lambung daun tu.. sgt2 cantik..

isabelle said...

comel sungguh budak2 tu main2 daun. geram tengok!

p/s: tebalkan muka je kalo nak bergambar kat public.hehehe.bukan diorg ingat pun muka yg mana 1 :P

ardinihumaira said...

dni suka bergambar tapi deen tak suka. sobss.. cmana ni ka.huhuu

bArdbOO said...

bestny tgok gmbr2 ni sumer...xtau la bila ktrg plak dpt ke sana..huhu

azura samsuddin said...

beshnyerrr sis, kenangan yg xleh d lupakanlah kalo cmtu kan??.. hehehe

FaiHash said...

waaahh..suka tgk semua picture ni :) sweet and happy family :)

deno said...

wahhhh!!!
bestnyeee!!!
bertuahnye sape dapat g sana...

nanti deno amik daun kering tepi umah je la kumpul byk2 tabur... hihi :)

MamaYatie said...

dah autumn skrg yer..cepatnya masa berlalu..so next month bley tngk zharfan buat snowman plak yer

mommyYen said...

wow bes...
balik nexyear ye mommy..have fun k..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic...

[-suziey-] said...

wow awesome...bestnye...ade buat baabk2 autumn in my heart x?ekeek:p

Farra Dhelina said...

waw mac thn depan? tak lama dah tu sis..bestnya pic2 kat siniii

cikbedahlaser said...

best ny..... bile la nk merasa ni kn... xpe la..tgk gmbr akak je la dlu

Anonymous said...

waaa bestnyer la

JEMPUT BERKONGSI PENGALAMAN DI BLOG SAYA
Bagaimana anda menguruskan uri setelah isteri bersalin?

mama rifQy said...

bile leh g sane nih..Teringin gak Nihh..MImpi je la dulu!

kakyong said...

permandangan sagt cantik...
teringat plak drama korea autumn in my heart..

nur said...

hepinya ..
grab la satu dslr..
kat sana murah ke?
ALL IN ONE

.s.o.f.i.a. said...

so jeles!!!! =)

and ariff is deniably (ada ka word nie?) cute!!!!! zharfan dah makin handsome....... cepat balik kak mama (ha ha, love calling u that!!), tak sabar nak jumpa diaorang in person....... =)

Fatin a.k.a. Aten said...

ouh bila la nak ada chance study abroad.. serius jeles sgt tgk MZ study kat oversea.. aten kena bljr sungguh2 ni..

Wawa~* said...

canteknyerrrr scenery ituuu... what an experience ^_^ so cute tgk gmbar zharfan n ariff berdua tu... <3

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails