Tuesday, 23 November 2010

two cute prizes recently received -- from blog contest

Alhamdulillah, rezeki hasil blog contest masih lg ada wpun lately agak berkurangan sbb me tak dpt nak join byk2 contest mcm dulu2...Insya Allah, bila dh setel urusan submit thesis, boleh lah me join byk2 sikit contest kat mcm2 blog--mcm cendawan tumbuh :)

anyway, ni 2 hadiah yg me baru dpt (adik me tukang jaga hadiah me kat kg --dia kata dh ada 3 kotak besar hadiah2 me sejak me dtg UK ni :p )--nanti bila me balik msia nanti, mana2 hadiah yg me tak guna, me buat as  GA prizes  lah, better than wasting kan :p

ni hadiah comel lote dari anje a.k.a mama balqis selaku sponsor hadiah --my ariff won 2nd prize in cute baby contest (season 5) organized by suziey.com & ina_momguess.



ni plak hadiah saguhati--me join contest by Lipat's Bundle (contest aku bangga pakai bj bundle) me tak menang pun, tp penganjur contest bermurah hati bagi saguhati utk peserta2 yg tak menang :p


note : me dh siapkan draft utk finale season contest suziey.com &ina momguess tu---harap2 ada rezeki menang--28 finalists  berebut nak menang one grand prize :)

12 comments:

tiefazatie said...

wah!!!tahniah sis!best2!cute..hihi

[-suziey-] said...

congrates..rezeki arief..byk gk menang tu..2 kotak beso hadiah yek..hiks..

waaa dh siap n3 contest..ok xpe jng publish dulu..tungu last minit..heheh..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dah siap entry tu, kita punyer tak wat ape pun tak tau la join ke tak ni. lately bz la pulak...hu...hu..akan usaha jugak, wah hadiah dah dapat tapi cuma contest lagik satu tu je jangan marah ek kita dah follow up the sponser, rasa kecewa plak biler hadiah untuk pemenang lambat sanghat dapat.....hu...hu...

AyuArjuna BiGoshh said...

cute cute cute suka arr suzz

AngahSayang2314 said...

tahniah...rezeki anak2

mama rifQy said...

waa..dah siap kak?me sgt la xlagik..duk kumpul ideaaa..haahhaa

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhh....me pun tinggal 20% nak siapkan contest suziey ngan ina momguess...good luck to us

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

nur said...

congrats2
ALL IN ONE

N@di@ said...

tahniah akak

BUNGA said...

ini baru namanya berbaloi-balooiiiiii.. hehehe

. . . h u s n a . . . said...

rezeki :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails