Tuesday, 16 November 2010

Nandos versi pakistan

me & hubby both die-hard-fan of nandos...suka sgt mkn nandos masa kat Msia --kat UK ni, sbb ada nandos halal, so sanggup weolls pegi manchester and leicester semata2 nak mkn nandos hehhehe

tp kat Notts, tak de nandos halal, ada few outlets, tp tak halal :(

nasib baik ada gak ayam bakar ala2 nandos --kat restoran pakistan nama Khyber Pass..famous restoran ni kalau kat Notts :)

so weolls selalu jer mkn kat Khyber pass ni..kira pelanggan tetap lah hehehhe
ayam nya sgt sedap, and harga kategory murah lah..duit pound yer, sila jgn convert to RM

ni me snap pic time pegi mkn kat Khyberpass tu.jumaat lps..

total bill, 7 pound ajer ie half chicken and 2 rice :)

note : siyes sedap ayam bakar/golek tu :) me & hubby selalu kata, bila balik Msia nanti, weolls akan merindui Kyber pass hehehhe


20 comments:

Fatin a.k.a. Aten said...

xpe, mkn puas2 kat sana.. nanti xdela rindu sgt bila dah balik m'sia.. terus je rs lapar tgk ayam tu.. hihi

Rizziela said...

saya pun suka nandos

[-suziey-] said...

waa nmpk sgt lembut nasi tu...ayam tu menariks..hmm kita xbrapa layan nandos..tp pnh la mkn..sedap jgk..hehe..before balik mesia mkn puas2..nnti xdela rindu sgt:p

mama_umar_maryam said...

smpi ke bangi ni ha telan air liur tgk ayam tu..mesti sgt sedap herbs & spices yg diperam kan

tiefazatie said...

wah bestnye!hihi.ifa bru je pas tlg2 sikit2 my mum n adik bakar ayam+hotdog sis!best2.hihi

MamaYatie said...

nak convert ke rm jugak...hahaha..tp betul la, tak ler mahal sngt..masih affordable!

FaiHash said...

wahh nampak sedap je tuh!

Sitisifir10 said...

huahua..tumpang lihat saja...hubby ai tak minat makan luar :|

mummy_ayu said...

baru maman nando's semalam..yum yum...tapi suka lagi kenny la..

Anonymous said...

sedapnya!! =)
nandos terbaek juga!

Budak Hati said...

sedapnye...nk!!

IbuEriem said...

kak, saya pun suka makan ayam golek khyberpass tu...lg sedap, makn plak dgn lada jeruk dia...waaaa kena pegi beli ni..ehehe

tiefazatie said...

hee..tq sis..sori xleh nk tgl jejak..adeh..tenet slow..gtg now..=)

ardinihumaira said...

lom penah pekena nandos. teringin :)

Mama Zharfan said...

@fatin : tu la, selalu jer mkn kat sini :) tp memang akan rindu lah bila balik msia nanti--standard dah tu heheh

@Rizziela : sama mcm me & hubby :) best nandos ni..

@suziey: nasi tu memang lembut :) memang selalu weolls mkn kat khyber pass ni :) tp mesti rindu gak bila kat msia nanti hehe

@mama umar maryam : memang sedap..tak tau diaorg guna spices apa--secret resepi mcm KFC ni heheh

@ifa : sedap kan kalau bakar2 gitu :) yum yum

@Faihash : memang sedap!!

@Sitisifir : hubby u sama mcm my eldest sister+her hubby ie spesis tak suka mkn luar--jimat belanja babe!!

@mummy ayu : sedapnya nandos!! me tak suka sgt kenny, kdg2 jer mkn kenny, tp kenny muffin dia sgt best!!

@Cik Reena : memang sedap :) nandos memang terbaek!!

@Budak Hati : sedap!! jom jom dtg sini me belanja hehe

@Ibu Eriem : u lagilah senang sbb umah dekat2 situ ajer heheh

@ardini : best dini.silalah suruh deen belanja mkn kat situ heheh

BUNGA said...

dah lama x kitorg x mKn kedai. sbb en suami saya x suke.. so, kenela masak.. sesekali bolehlah makan luar :)

Wawa said...

7 pound jer utk sume tu? wah.. mmg bbaloi~!! lapar lak me rasa bila tgk juadah sis ni.. nyum3...

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

Abang Suara said...

lapar ase tengok entri niii..nak makan!

EiJa ZaQuaN said...

sedapnye...tgk gmbr pun tau sedap..heheh..

nur said...

jarangle mkn nandos..
ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails