Monday, 15 November 2010

James Watt @ University of Louborough, UK

lps mkn kat cafe Jom Makan (restoran malaysia kat UK babe!!), me, hubby & kids ronda2 kat kwsn berdekatan..

ternampak lah benda ni...

James Watt...does it ring a bell with u? it does with me....someone yg cipta enjin steam kan--dulu2 time sekolah kan kena hafal pencipta + alat ciptaan :)

so weolls pun sajerlah posing2...and me snap2 pic hubby & kids kat situ....

tak sempat ronda2 sekitar univ ni pun, sbb weolls bergegas2 nak balik Nottingham plak ie nak solat zohor kat umah-- waktu zohor pendek ajer time winter ni, zohor pukul 11.50 pagi, then 1.50 ptg dah masuk waktu asar..

sekian entry santai--aimnya nak letak pics ajer pun--sbb 1st time weolls pegi Louborough ari sabtu lps (13 Nov 2010)

12 comments:

nur said...

a a la.. dulu sibuk mengapal kan mz.. wah.. dapat g tgk in real gitu..
mz- cherish every moment there.. pics banyak2 tau.. dah balik tanah air nanti stil boleh post pasal kat uk ni..
ALL IN ONE

tiefazatie said...

wah!nice2!hihi..amik lg pic sis kt tmpt2 yg best!

aZLiNa aZiZ said...

hahaha. patut lah masa mula2 baca tajuk entri tadi, dah terdetik, macam penah dengar je nama James Watt tu. Sungguh ai pelupa ;p Nasib baik Kak Suzie ingatkan.

ibuayahdamia said...

dah agak dah james watt ni yg cipta enjin stim tu..hehe...silibus darjah 4 ader nama james watt..

ardinihumaira said...

teringat kat mata pelajaran sains :D

mama_umar_maryam said...

aah la..blh tunjuk pic betul2 ni kt student saye,hahahah

ieda said...

haaaa baru ingat :)

Mama Zharfan said...

@nur : u are rite dear :)

@tiefazatie : mesti mesti :) tunggu my niece dtg bln 12 ni, jenih na bwk dia jln2 :)

@azlina aziz : hehhe tu la..rasa mcm pernah ku dgr nama tu heheheh rupanya time sekolah dulu2 heheh

@dini : me too :)

@mama umar maryam : heheh boleh jer :) dh berkurun pun ciptaan ni kan..

@ieda : :) bagus dh ingat hehehe

Oyis said...

alamak kenapa x ingat langsung dia ni sapa ni? *tock tock*

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic la akak...
hehehe...

Fatin a.k.a. Aten said...

suka tgk ariff tu.. comel jek jln kedek2..

Wawa said...

owh.. mmg kjap je ek zuhur.. dlm 2 jam sajer.. sronok jln2 ngn pelimi cenggini kans.. xde gmbau kete stim tu lg ke sis? hehehe

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails