Monday, 15 November 2010

mat salleh pun excited bila nak sambut raya..

krismas 25 dec..and now baru mid nov..tp masa me pegi shopping2 (beli boots) sambil cari hp ari sabtu lps, mat salleh dh start shopping utk krismas--giller crowded shopping complex tu!!

dh ada pre-sale utk krismas

and dh ada deco2 krismas--lawa2 gak..ada igloo, snowman..

26 dec nanti adalah boxing day...thn 2007, me tak delah excited nak shopping time boxing day, tp this year, rasa mcm nak join gak boxing day tu...

boxing day -->>> hari kotak--hari sale besar-besaran, sale bermula seawal 5 pagi babe!!

cuti krismas kat UK ni mat salleh cuti kaw2 punya ie lama--kalau univ, cuti/tutup dlm 3 minggu gaklah sbb combine dgn new year sekaligus..

note : semua kaum pun memang excited bab2 celebrate raya kan..:)

20 comments:

Rizziela said...

sama-sama bz kan? syoklah bershoping kat sana

[-suziey-] said...

ooo ingtkan boxing yg tinju2 tu..ekekek:p hmm best tu..borong cpt2..nnti dh balik mesia xleh nk join dh boxing day tu..

awal giler ek dorang ni mendeco utk krismas..haih..

Puteri Iqa Izyan said...

wahh..bestnye ;))

mama tisya said...

kalo krismas kt kl pn cpt je diorang deco2 pokok krismas, padahal lmbt lg nk 25 dec...kalo kt overseas lg la happening sebab ada snow kn

ieda said...

waa seronoknya .. kat sana memang kemeriahhan krismas tuu sgt2 dirasai kan .. akak masa kecik2 dulu suka sgt kalau tiba krismas nie .. suke tgk citer yg ada santa tuu .. heheh mcm2 hal masa kecik2 dulu heheh

Zaidah said...

bilalah dapat gie sana...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

menghormati raye org laen...
hehhee...

kakyong said...

wahh.. bercuti panjang lah u ya..

LYaFRINA said...

sama mcm kita nk smbut raya.. 2 bln b4 tu dh siap buat preparation

nur said...

selamat raya haji(terawalkah?).. alang2 mz post pasal raya ni kan.. n baru tau meaning boxing day..
ALL IN ONE

Em's Family said...

i pun suke bulan december, kurang sikit keje i kat ofis tu, sebab semua mat saleh tengah joli sakan raya hehehe

AngahSayang2314 said...

uitt kalau angah kat sana dah besedia dah kalau bab shopping nie hehehee

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnyaaaaaaaa...mesti byk promosi dan murah harga jualan barangan

Farra Dhelina said...

dr kecik smpai ke tua, mmg excited...waw 3mgu?? best nya sisss...

awal nya 5pagi dh start sale sis??? gile kentang!!

Nafisa81 said...

nilah masanyer nak cari barang...kalau tak kempis poket..

tiefazatie said...

wah best tue shopping!hihihi

BUNGA said...

shopping boxing day kat mana nanti? :)

Fatin a.k.a. Aten said...

aten pantang betul dgr sale, shopping ni.. hehee

Wawa said...

kat sini pn dh siap deco xmas bagai kat area BB... pdhal bru nov... apatah lg la kat sana kan... msti dh mula rasa kehangatan xmas nyer, hehehe.. tp sronot la time cenggini... bnyk sale, hehe

uiks, boxing day? ingt ada lawan tumbuk2 ke td, hehehe

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

ummi sofiyyah said...

ingat ke boxing day tu...shopping dgn cara berebut-rebut...sapa cepat dia dapat...haha...!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails