Sunday, 28 November 2010

Rezeki 27 November - me won MOBS GA #12

Alhamdulillah, ada lagi rezeki me ujung2 November ni..

me won MOBS GA#12..again..ni 2nd time winning ni, sbb everybody has the chance to win a max of 3 times (from different sponsors)



me dpt hadiah ni..best hadiahnya :)


GA ni sbb based on the fastest email sent, so memang depending on luck+rezeki gak, kebetulan promo tu kuar time me tgh online, so me cepat2 atar jwpn kuiz via email, and berjaya :)

thanks sha@MOBS :)

personal note : 12th winning for November



18 comments:

ADEEYA said...

tahniah ,

SyUhAdA said...

thniah akak..
dah mng kali ke-12 mmgu nie..
mmg murah rezaki akak ye..

sfatimahzj said...

tahniah..'berbayar' usaha akak..hehe

Mama Zharfan said...

@Adeeya : thanks :)

@Syuhada : bukan minggu , tp bln ni :) tak delah menang hari2 pun :)

@sfatimahzj : thanks dear :)

atie aizam said...

tahniah! murah rezeki..

waalllaa! said...

tahniah...menang lagi mama ni..nnt ape2 contest saya suruh mama join bg pihak saya lah..sbb mama ni very lucky person la..hehhe

LYaFRINA said...

tahniah..
selalu ada luck yer...

Mama Zharfan said...

@atie, waalllaa, lya : thanks yer :) :) have a happy weekend :)

Sitisifir10 said...

Tahniah k.suzi :))

tiefazatie said...

wah tahniah sis!ifa xsmpi pun 5 kali bertuah bln nie.konpius ble orh ckp ifa sllu bertuah nie..haha.

Nana said...

tahniah...
dah 12 tu menang hehe

Mama Zharfan said...

@sitisifir : tq

@ifa : eh, ifa byk jer memang...cuba buat nombor mcm me buat...me sajer nak kira berapa kali menang, sblm ni, me just catat kat diary contest me ajer (offline) :)

@Nana : tq dear :) rezeki November :)

ctnurkhijah said...

tahniah...
ct pernah gak try 2,3 kali tap tak de rezeki lagi...

nur said...

tahniah lagi
ALL IN ONE

kakyong said...

tahniah... bestnya...
kakyong byk kali dah terlepas... huhuu

mama rifQy said...

tahniah sis!!

tiefazatie said...

haha..ye ke..ifa nie bukan alert sgt..just catat if menang hadiah yg akan dipost je nie..serius sis..baru 5 je nie..haha..xtermasuk dgn yg ifa menang cash or topup kot..hihi..

but u r so lucky sis..adore u...sgt kreatif sis nie..ifa xleh lagi nie..haha

ummi sofiyyah said...

tahniah..mmg murah rezeki la suzie ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails