Friday, 5 July 2013

2d1n @Aloft KL Sentral | hotel yang cantik, moden

last weekend ie 29-30 june 2013, MZ tido hotel lagi..weekend sebelumnya MZ tido kat GH

MZ menang voucher dari majalah Wanita (Utusan Karya) so dpt 2d1n stay kat new hotel, 4 star rating ie Aloft KL Sentral..weekend yg sama, my mom, adik lelaki, SIL and lil nephew dtg KL, so MZ booking one more room lah (bayar:p) so kira FOC satu bayar satu lah bilik kat Aloft ni..kira short holiday kat sini..

jom layan pics

bilik ni ratenya RM270+ per nite termasuk breakfast for 2 adults...katil king size yg empuk

bilik yg sgt luas--spacious

LCT TV size 42 inci--kami tgk final piala FA beramai2 mlm tu--congrats my fav team TRW!!

mini bar yg unique

 tea/coffeee making set..complimentary spritzer

bedroom slippers

toiletries set tema kaler biru

stationery set tema kaler pink sbb bilik kami kartun tema pink

setiap bilik ada kartun by Dato Lat...bilik adik me tema kaler ijau kartunnya, bilik me tema kaler pink

2 happy boys!

lounge kat lobby

ni time breakfast nama tempat ni NOOK...me bayar extra utk my mom RM45 and zharfan RM19..buffett nya not bad sbb byk choice and staff yg sgt efficient kemaskan meja etc

bilik me and my adik+mom, sebelah menyebelaj

lobby/lounge...ada byk lounge kat lobby 

close up kartun kat bed


dinner mlm tu kami pegi mkn kat KL sentral ajer sbb byk tempat mkn kat KL sentral...and kami sempat mandi kolam..kolam size agak kecik tp sgt ramai hotel guest mandi manda :p tak de pic time me mandi kolam..and air kolam masin mcm mandi kat laut plak :p

tu jer citer one nite stay kat aloft...total me bayar RM324 sbb amik satu bilik extra termasuk breakfast extra utk zharfan and my mom :)

this coming weekend kami akan pegi holiday lagi.................kiranya 3 weekends in a row kami holiday...kempis jugak poket jdnya wpun hotel FOC hehehhehe

4 comments:

Masni Syafie said...

best n nice place...
try after this..will coming KL sentral

Asmar Arafad said...

nice room, bestlah nak cuba jugak..

anak Wan Salleh said...

betul.. sebab walau hotel free, duit kite pun mengalir jugak kan.. apepun Aloft nampak class :) sebelah je dengan lrt

mama tisya said...

wah tiap2 mggu tdo otel...1st time dgr pool airnye masin..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails