Wednesday, 3 July 2013

Tempat seorang isteri..

adalah di sisi suaminya..

my SIL and kids had left on a jetplane last nite..dh dua bulan pun adik lelaki me attend training/course kat Oklahama, U.S. so now my SIL and kids are joining him...for the whole month of ramadhan..and diaorg akan balik Msia few days sebelum raya..

cilok dari FB my SIL -last pic kat KLIA


perjalanan beribu2 batu naik flight (termasuk transit) mengambil masa 30 hours in total...semoga segalanya dipermudahkan...rasanya they will arrive in Oklahama pukul 8 pagi esok (Khamis) waktu Msia...

note : me paham betapa peritnya hidup berasingan..sbb me pernah dok UK sorang2 selama 6 bulan..terpisah dari hubby and zharfan..thn 2007..

6 comments:

anak Wan Salleh said...

salute to your SIL, travel alone with three little kids!! and it such a long journey..

Chekgu Azrine said...

Semoga semuanya berjalan lancar dan selamat balik dan pergi untuk SiL MZ..

AyuArjuna BiGoshh said...

nampak aimi sangat hepi dan bahagia nak jumpa kandanya yang terchenta :)

Merlyn Hasshim said...

long distance flight alone with 2 kids + baby.. bravo ! Calang-calang orang jer boleh buat ni. sangat-sangat tak suka flight ke north america sebab lama nya nak sampai. stress mak duk dlm flight economy lelama...

Oyis said...

bestnya pegi usa reunite dgn suami. slmt menempuh ramadhan kt sana, 20 jam posa ada tu di bulan summer! (syukur thn ni saya posa d msia! dh 4 kali posa time summer sblm ni huhu)

Ahmad Nizar said...

Takdela 20 jam, tp 16 jam....subuh pkl 5, maghrib pkl 9 malam...tu utk area central US la...texas, oklahoma...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails