Thursday, 11 July 2013

Festive Hotel @Resort World Sentosa, Singapore


sambungan entry cuti2 USS 2013...kami stay kat Festive Hotel...patutnya me dpt 2 mlm tapi sbb hotel full booked so kami stay satu mlm ajer :( sgt rugi and wasted sbb me & hubby entitled utk 2 mlm...dh tak de masa sbb pakej holiday yg kami menang ni kena utilize sebelum end July..tu gigih gak kami dtg sini 2 hari sblm bln puasa tu..satu mlm pun satu mlm lah asalkan tak burnt totally

me tepek pics sambil citer

bilik yg kami stay ni adalah family room so memang perfect utk 2 adult and 2 kids...

ada tv lcd 40 inci

bonus part..bilik kami satu level dgn swimming pool..bukak sliding door terus nampak pool!!!


aksi sebaik ajer check-in


ada welcome message kat screen tv


fresh kisses ehem ehem

ada painting kat bilik air pun...ada tanda 'F' merata2 ie f for festive

ada sofa bed

ariff tido kat sofa bed so tak kacau katil mama papa

ni tempat breakfast..

kami mkn roti time breakfast

no bilik

kunci/kad bilik

ada katil yg kena panjat utk naik

excited lah my kids panjat turun naik--mcm camping pun ada



ni kat siling bilik..semua tema bunga orkid



posing guna timer...ni masa 2nd day ie sebelum check out dh ni


my boys seiras me or hubby? 

syukur alhamdulillah..it was a lovely, memorable stay for my family :) :) besh dtg USS wpun dh kali kedua ;) :)

moga2 lps ni ada rezeki nak pegi legoland full package plak (hotel+tixs)..ari tu few times menang tixs legoland tp sbb tak cover hotel so me let go ajer all those tixs..my ariff sibuk ajak nak gi legoland..me kata, tunggu la mama menang contest heheh

ada lg entries USS 2013...tunggu...

7 comments:

tiga lalat said...

Salam.Tahniah dapat pergi USS gitu.He.

anak Wan Salleh said...

rasa nya ur boys macam campur je, tapi ariff more looks like u :) insyaAllah lepas ni boleh menang Legoland

mama tisya said...

pernh tgk review otel ni cz utk kids katilnye ada tagga tu...oh 1 mlm je..so tkde ganti hotel lain la ye

*∽ IZAN ∽* said...

cantek nyer hotel ni..!!! murah rezekiii Suziee!

kayyana said...

bilik nye nampak cantik.. ada berapa katil ek kak,.. kalau yang yana baca ni mcm ada 4 katil../. huhuhu

Rizziela said...

wow...bestnya

nadia farahida said...

wahhh bestnyaaa kak suzie pegi uss lagiiiii :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails