Wednesday, 24 July 2013

Seolah-olah bershopping di US

me and adik beradik kirim mcm2 brg2 kat adik me kat US tu hehheh

zmn teknologi so adik me watsup ajer pic and me pilih2 hehehe

antara brg kiriman ialah jam guess and beg coach

ni pic dari watsup adik me



beg sgt murah kat US ni!!!!!!!!!!! kat msia harga RM1k above...

adik me cari yg pinky2 then dia suruh me pilih...ni pic dari watsup adik me


mode tak sabar!!!

5 comments:

mama tisya said...

cantik beg coach tu

tiga lalat said...

Salam.Boleh saya order speed trap detector dari US juga?He.

Cahaya said...

MZ>>nk kirim jugak boleh?boleh ke dpt beg couch around rm 3 ratus je?heee.

CaDLyNN said...

beg pink itu saya ade...pinknye sgt cantik!!!!!!!

kayyana said...

kat sana murah sangat ek kak? agak agak kt sne brp harga beg coach tu ek kak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails