Tuesday, 30 July 2013

Ada apa dengan The Mill @Grand Milennium

ari ahad lps, me, hubby & kids iftar kat Grand Milennium..rezeki hasil contest (me menang contest Dutch lady dlm magz Nona)

siyes tempat ni sgt besh and exclusive (sbb sehari sebelumnya weolls iftar kat Dorset Regency tapi sgt crowded and kurang selesa)..

so sgtlah puas ati iftar kat sini..me hampir memberikan 100% marks cuma ada satu jer yg tak berapa besh..

yg besh...tempat exclusive, tak crowded...mknn sgt byk...semua mknn yg me try semua sedap and kena dgn tekak me...hubby mcm biasa ..mkn oyster, kambing golek etc etc..ariff plak mkn nasi impit kuah kacang..me amik sikit me goreng (sedap!) then me ratah2 jer..

me ratah ketam and udg sampai kenyang :) try sikit lasagna...

staff semua sgt efisyen, cepat jer clearkan meja...staff psg azan in full, then psg nasyid..then ada pulak live band..
staff siap serve air table to table wpun konsep mkn buffett...sirap bandung yg marvellous!

RV yg paling sedap yg pernah me mkn!!siyes! dessert terlampau byk..ada jugak ketupat, lemang etc

then lps siap mkn, kami pegi solat kat surau kat level 3...surau kecik jer tapi selesa and memang tak crowded
cuma yg tak besh..toiletnya konsep tak de pipe mahu pun bidet..so part ni jer lah yg tak besh.

parking pun byk..tak stress cari parking..then dpt complimentary 3 hours parking..so FOC ajerlah kami park kat hotel parking

siyes sgt besh iftar kat sini--super besh sbb FOC utk me & hubby (voucher hadiah tu)
me hanya byr utk zharfan...lps campur tax jd RM62+


 ni part of syurga dunia...so memang tak leh imagine mcm mana mknn kat syurga nan abadi nanti...

6 comments:

mummymer said...

tahun ni tak de la i bukak puasa kat hotel lagi. cuma aloft hari tu and this coming wednesday dengan colleagues

Eyriqazz said...

Harganya pun agak menggiurkan...

mama tisya said...

rezeki iftar free...nk2 plak sedap lg la double best

Yana KenJa said...

best nyer...=)

εïзmummyHazaεïз said...

sedappppnye...

Chekgu Azrine said...

Untung MZ!!!rezki ramadhan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails