Monday, 15 July 2013

Mission accomplished

alhamdulillah..dh setel beli bj raya utk mr hubby & kids.. so now tinggal kasut raya utk MZ ajer...sbb lom jumpa kasut kaler pepel yg berkenan di hati sbb dlm hati masih teringat2 kasut pepel brand Clarks ari tu..


 nilah hasil rembatan dari Aeon Au2..



utk zharfan & ariff

bj melayu brand John Master utk mr hubby..material/fabric yg sgt lembut & high quality

bj casual utk mr hubby & kids dh beli masa me shopping alone time kat aeon sebelum bertolak ke USS...and beli gak satu set t-shirt kat USS utk dipakai time raya (hangus gak 100SGD utk t-shirt USS kami ber4)..kasut raya my boys & mr hubby pun dh beli ie sebelum travel pegi sydney ari tu

so shopping raya 95% done (ie except kasut raya MZ)..and moga2 dress melinda looi yg MZ menang dari Nivea tu MZ akan dpt sebelum raya

happy monday uolls!!

8 comments:

Gieyana said...

dh prepare dh yer..kite jer belum lg...mybe lewat sket kot..:)

mummymer said...

kalau raya pakai melinda looi.. bergaya u :)

ibuemir

juelee said...

senangkan setel awal2 ni.. kita pn dah setel tggl habi punya je belum..

Eliss Mie said...

kita next week br nak pi shopping. hehehe

Rizziela said...

sy apa pun belum beli utk my kids.. entah bila nak beli pun x tau

Ezna said...

Baju hubby u sebijik hubby I. Cuma hubby I warna hijau. John master ;)

cikpia said...

bestnya dah soping raya..... diriku ini ntah bila nak start, manjang bz.....

kayyana said...

bestnye tgk akak dah prepare barang barang hari raya.. sebab yana belum prepare ape apa lagi untuk raya. baik untuk diri sendiri mahupun untuk anak anak dan hubby..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails