Monday, 29 July 2013

Cuti raya & balik kampung

MZ lom apply cuti raya..kalau sempat nak isi form ari ni..



MZ tak de prob nak apply cuti sbb keje gomen kan..tp yg selalu prob ialah mr hubby sbb keje dgn company cina and ari sabtu pun keje..so cuti tahunan memang sikit sgt :(

kalau mr hubby tak dpt cuti isnin 5 aug tu, so dia akan start cuti 6 aug...jd kami plan balik kg 6 aug sebelum subuh...dh biasa pun kami sangkut dlm jem time raya ni...kalau normal journey KL-KB 7-8 hours, time raya memang akan jd 12 hours or even more :( :( sgt penat gitu..:/

kalau mr hubby dpt cuti 5 aug tu, kami plan nak bertolak balik ahad tghari sbb ahad pg (4 aug) MZ kena jaga students MZ exam (kat UKM)..

uolls dh apply cuti ker...

5 comments:

Eyriqazz said...

Saya pula sebaliknya..mostly pekerja melayu so kena amik before or after..tahun ni dapat before..so ,jumaat or sabtu ni dah balik kampung....

me suya said...

Suya pun kerja ng private.. Cuma seb baik orang putih ni dia punya consideration sgt tinggi bila time hari raya. selalunya kami ada jadual sape yg akan cuti selepas or sebelum

mama tisya said...

kita blk klate 7hb

Nafisa81 said...

jem gile sbb menempuh bandar bentong-raub yg sempit tu

Chekgu Azrine said...

Balik penang ahad kot..inshaAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails