Sunday, 10 November 2013

Bold & beautiful

me jrg tgk tv..tp pagi td gigih tgk NSKO sbb ada live majlis kawin Fizo-Mawar..sblm lintas langsung majlis kawin tu, sempat tgk gak Ustazah Bahyah citer psl tips2 psl perkahwinan..so sweet...

Fizo-Mawar---siyes psgn yg sama cantik sama padan!!dua2 pun bisnesman-bisneswoman

and selain dari fakta menarik Mawar yg sgt cantik (model tudung fareeda) dan anak org kaya ie maknya owner tudung fareeda, fakta lain yg sgt menarik ialah hantaran dlm bentuk emas 1kg berukir 'Fizo loves Mawar'..and Fizo ternangis sikit lps setel akad nikah (Mawar nampak cool/control jer..)she's indeed a lucky woman...and diaorg nak gi honeymonn kat europe (teringat plak honeymoon yusry-lisa) taqdir hidup yg sgt indah..

credit pic




 moga cinta mereka akan sampai ke jannah..and dpt zuriat yg comel2!!

and me berdoa utk diri me & hubby gak..and utk uolls as well!!

5 comments:

Azura abd rahman said...

mmg sweet btl dieorg ni.sama cantik sama padan.

anak Wan Salleh said...

i pun suke tengok pengantin dua orang ni.. rasa macam seri pengantin naik untuk dua-dua.. moga berkekalan ke akhir hayat.. memang pasangan yang kaya especially yang perempuan..

Mama Zharfan said...

@azura : kan...bagai pinang dibelah dua

@mira : diaorg ni seiras kan :) :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

Alhamdulillah...akhirnya.bagusla dh nikah.bykkan pahala =)

Oshin Kecik said...

cantik sungguh mawar ni.. untung fizo hehehe kecewalah para gadis :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails