Thursday, 7 November 2013

Impian..wishlist...

benda paling besh dan free kat dunia ni ialah berangan2...

then upgrade angan-angan jd impian...then impian tu jd wishlist, so nampak sikit sama ada achieveable or not..

selagi bernama manusia..memang wishlist takkan abis lah..sampailah menutup mata meninggalkan dunia fana..

so my wishlist, to be exact--my HOLIDAY wishlist...or may be masih di tahap impian...
nak gi cuti2 korea...nak pegi time winter...sbb dh rindu kat snow..rindu thp gaban lah...sbb last sekali main snow early 2011 kat notts...so dh lebih 2 thn pun...sbenarnya kalau mampu memang nak pegi semula kat notts..or nak pegi aussie tempat yg ada snow...or nak gi swiss...tp rasanya buat masa ni mcm tak mampu nak pegi those places sbb bajetnya sgt tinggi...

then nampak plak pakej cuti2 korea ni rupanya sgt affordable..harga RM1699 jer per pax..no wonderlah ari tu nmpk kwn me yg single baru balik dari cuti2 korea ni...






RM1699 kalau rate seorg memang lah sgt mampu nak byr..tp kalau me nak pegi dgn family kecik me ni...ha..ding dong ding dong jd dekat2 RM10k gak lah :p so simpan dulu wish list ni...kalau ada rezeki Insya Allah akan tertunai hasrat di hati...tiada yg mustahil kat dunia ni..tp kena ada effort...sealed with doa :) amiin


9 comments:

anak Wan Salleh said...

betul.. tiada yang mustahil.. InsyaAllah :)

Masni Syafie said...

jom menabung beramai2...hihi...

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun teringin nk pergi korea

Salma Tayo said...

murahnya pakej tu. bolehla start menabung.hehe

Azura abd rahman said...

wow,bestnya dpt pergi masa winter.bulan 9 hari tu baru pergi.tp masa tu autumn.kalau pergi masa winter lg best

Eyriqazz said...

In Shaa Allah, bakal menjadi kenyataan suatu hari nanti...

Chekgu Azrine said...

InshaAllah..

Mommy ZaraZarif said...

inshaallah kak, kot ade mng contest ke korea....sheeda pon tringin nkg sne...tp pkej tu cam murah je...

Mommy ZaraZarif said...

bestnye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails