Wednesday, 20 November 2013

Washing machine besar gedabak

syukur..dh lama tak menang apa2 yg 'besar' ;)

semlm dpt call....sangkut nama...menang washing machine (WM) panasonic 16kg :)..contest P&G-Aeon Big
1st time menang  WM yg size besar gedabak ni...kat umah me, me pakai yg size 11kg


Insya Allah me nak let go WM ni..harga murah2 jer :) market price RM2099..my selling price --> 40% discountlah...tp buyer kena collect sendiri dari umah me (Gombak)..
anyway, me lom terima pun hadiah ni...may be next week kot, sbb kena tunggu surat dari p&g dulu

in case ada uolls yg berminat nak beli..just email me yer : suzie284@yahoo.com

10 comments:

msredcheesecake said...

congrats.... best nye hadiahnya...

Aishah Megahasz said...

Tahniah.
Kat rumah memang pakai mesin basuh 16kg ni. Maklumlah ahli keluarga ramai :D

Tuan Juhaida said...

wah tahniah!bestnya dapat hadiah wm 16kg lagi hihi.mmg bertuah tu

mama tisya said...

tahniah..best dpt mesin basuh beso

Shiqa Nawar said...

Terbaeek lah hdiah nye... emm kalau free besth.kihkih xmampu lg nk beli..

Ya ALya said...

Tahniah

ibuayu said...

Tahniah..bestnya menang hadiah besar

zety said...

wahhh..samer dgn e-car tu ye..congr8s!

kayyana said...

tahniah kak... hehehe

εïзmummyHazaεïз said...

Woohooo... congrate mz.. busau tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails