Friday, 22 November 2013

Mengintai dari screen lappy | Hotel Legoland yg WOW!

mr hubby sibuk citer dgn me katanya hotel legoland dh bukak..me pun gigih check kat website...betul lah..dh bukak rupanya

memang sgt cantik bilik2nya sbb ada 3 tema berbeza..pirate, kingdom, adventure..and memang ada katil utk adults and katil utk kids (double decker)..memang luas biliknya..





ni katil for kids...mesti my boys sgt suka kalau dpt stay kat sini

then MZ check rates...jaw droppng ..tp memang expected sbb international kan...as nice as disneyland hotel paris gaklah..
rate paling murah RM725 and above for one nite...
my comper fren baru jer menang holiday pakej legoland 3d2n so dpt stay kat legoland hotel..me tak menang la plak..(contest sms Dutch Lady-purely LD based)

kalau MZ nak spend duit poket sendiri to pay RM725 for one nite stay tu...emm kena pikir berpuluh2 kali gaklah...sbb byk lg priority lain...tp kalau mampu, memang syoklah stay kat Legoland Hotel ni...moga2 ada rezeki utk anak2 MZ nanti..amiin

11 comments:

Masni Syafie said...

wow..!! sgt cantik...pasti anak2 n ibu bapa sgt suka =)

msredcheesecake said...

mmg jaw dropping.... nak pikir pun tak mampu...hheee

aimi said...

Mmg cantik. Kami pegi bru ni ie last week xbkk lg. dia tulis opening soon :)

anak Wan Salleh said...

cantik nya Suzi.. i pun tak tau kewujudan hotel legoland ni.. dah siap rupanya. betul, dengan duit sendiri, i takkan spend kot..

mama tisya said...

oh dh siap ek...bole tahan regenye

Aishah Megahasz said...

Ini kalau menang contest memang best ni sebab anak-anak mesti enjoy. Maybe tahun depan ada lagi contest yang bagi hadiah stay dekat sini.

Rizziela said...

Mak ai..cantik gak

Tapi harga tu terlebih cantik

CeqGu said...

baru nak ngajak cik abe....bila tau regaa...terus xjd huhu

Mama Zharfan said...

@masnie syafie : siyes sgt cantik

@msredcheesecake : tu lah...even kalau ada duit lebih pun rasa mcm kena pikir berkali2 gitu

@aimi : oooo opening soon yer...tp kalau kat website dh boleh booking date yg kita nak ie online reservation

@mira : me pun baru tahu semlm heheheh

@mama tisya : boleh tahan :)

@aishah megahasz : tu lah..mengharap rezeki dari contest jer nampak gayanya

@rizziela : harga standard international ni..may be convert USD/pound sterling..so dlm RM nampak sgt mahal

@CeqGu : kalau ada duit lebih ok jer sekali sekala holiday kat tempat2 mahal ni :)

kakchik@ella said...

aduiii suzie, utk yg ada anak kecik ok la .. utk dewasa mcm family kc ni mebi x brp sesuai agaknya, kan

Mama Zharfan said...

@KC : memang design gini utk parents & kids hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails