Wednesday, 13 November 2013

Rezeki my lil Ariff

tiada yg lebih menggembirakan selain melihat org2 yg kita syg happy :)

syukur alhamdulillah, semlm me dh selamat collect hadiah Big Toys yg me menang dari pa&ma tu..



abaikan umah yg bersepah iteww

khusyuk lil ariff bermain sbb toys baru kan :) and sbb educational toys so kiranya bermain sambil belajar


siyes berbaloi2 bila menang hadiah dari apa2 magz sbb kos beli magz tu sgt affordable gitu

6 comments:

Aishah Megahasz said...

Alamak, besar juga hadiahnya. Bolehla nak kirim orang ambilkan.....tapi nak pos pada Aishah nanti suah pulak. Ishk...kena cari alternatif lain ni.

Fizah Mohd said...

Pernah juga sertai peraduan untuk anak2 tapi tak pernah menang..tahniah kerana berjaya. Mahal hadiah tu :)

mummymer said...

tahniah Suzzz.. :)

ibuemir

mama tisya said...

sronok ariff dpt mainan ni

Eyriqazz said...

tahniah mz..seronok anak2 main..

Mama Zharfan said...

@aisyah : memang agak besar size kotaknya ni

@fizah : me pun jrg menang dari pa&ma ni...rasanya ramai yg join contest dlm magz kot

@mummy emir : tq dear

@mama tisya : toys baru memang happylah dia

@eyriqazz : rezeki anak2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails