Saturday, 16 November 2013

Yang pertama

yang pertama biasanya lebih istimewa...ni pic pertama yg me snap guna my new S4..notice board/white board dlm opis me ajer :p



indah khabar indah rupa--memang camera S4 sgt tinggi kualitinya :) syukur alhamdulillah atas nikmat dan kurniaanNya

happy weekends uolls!!
 

6 comments:

Ann Ishak said...

seronoknya dapat pakai s4, memang phone terbaik sekarang ni :)

Izyan Masri said...

NAK S4 JUGAK TAPI TAK MAMPU LAGI.ACANO NI. HEHE

Chekgu Azrine said...

Wow..kerlas!!

Mama Zharfan said...

@Ann Ishak : ya betul :)

@Izyan Masri : me pun tak berapa mampu..rezeki dari contest jer ni :)

@Chekgu Azrine : :) syukur :)

Masz Health Boutique said...

ceria & meriah notice board MZ ..hehe :)

Mama Zharfan said...

@masz health boutique : hehehe ceria tu ok lagi--part messy lah yg tak tahan tu heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails