Monday, 11 November 2013

Sepucuk surat membawa rezeki

lil winning utk minggu lps...surat ni sampai ari jumaat...dh lama tak dpt apa2 surat dari karangkraf...so bila dpt surat ni, rasa sgt happy and bersyukur..

memang toys ajer pun :) :)



contest ni dlm Pa&Ma april 2013...lama betul baru kuar resultnya...biar lmbt asal menang gitu :)



ni promo contest tu..ramai winners utk contest ni...tak sure la dpt toys apa...minggu ni nak kena gi collect..ada my comper fren pun dpt surat yg sama ie menang gak contest ni..



7 comments:

Wak Gelas said...

tahniah cik kak suzie tuu.,ehHHee

mamaRIFQY said...

wah tahniah kak.na ni lame dah xmng ape2.join pon suam2 kuku jer

anak Wan Salleh said...

tahniah Suzi.. betul tak tkisah lambat janji result keluar kan..

Mama Zharfan said...

@wak gelas : tq

@mama rifqy : tq :) me pun dlm SLNW mode ni

@mira : tq dear mira :) tu la..lmbt tak per asalkan sangkut :)

kayyana said...

tahniah kak...

Aty_Fared said...

alhamdulillah..rejeki..saye pon pernah sekali menang hadiah tuk anak dari pa&ma ni...memang besh..tapi lame dah..hadiah playskul tuh.. :)

Mama Zharfan said...

@kayyan : tq

@aty_fared : memang besh bila menang apa2 pun esp utk anak2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails