Friday, 22 November 2013

Minggu rezeki conso

minggu ni rezeki conso ajer...kiranya balik modal gitu...comping sgt sengit di era FB twitter instagram ni..and sgt ramai org2 yg bercomping so apa2 rezeki yg me dpt sgt2 disyukuri

(1) semlm dpt call dari j&j...sangkut nama my mom & nama my sis..conso contest ni..ada 100 winners utk conso...lom ada rezeki nak menang GP...purely LD based ni



(2) conso contest Safi Rania...kuciwa tak menang 3 hadiah utama..hadiah conso tak berapa besh sbb hamper safi ajer :( yg menang GP tu adalah my comper fren..RM10k tu hadiahnya



(3) conso Zespri kiwifruit...consonya vou RM50 ajer...GPnya holiday to NZ--bye2 NZ :( lom ada rezeki utk cuti2 obersi thn dpn...MZ got to work harder and pray harder..semua rezeki dariNya



5 comments:

anak Wan Salleh said...

tahniah Suzi..

mama tisya said...

tahniah..conso pn ok jugak

Rizziela said...

atleast dpt gak dari sy yg x pernah dpt

mcm mana nak dpt kalau x pernah joint :D

Mama Zharfan said...

@mira : tq babe

@mama tisya : lil winnings jer

@rizziela : rezeki kecil2an dari contest :) try lah join ..kalau LD based, anyone can win :) tak guna skills pun

intanloveamir said...

dont give up...just try try try...and your turn will come to you..insha allah.... :)

congrats!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails