Monday, 4 November 2013

Diet versi orang malas?

emmm agak2 boleh lose weight ker kalau diet versi tak berapa komited ni...

zmn bujang2 dulu..bila me diet, me jenis yg versi crash diet...now dh 30s ni...perasan 'M' sgt menebal wpun memang selalu berazam nak diet...



6 comments:

mira_nas said...

payah gak nak komited dengan diet ni.. busy kot.. huhu

puteri211079 said...

As Salam Sis MZ,

Saya silent reader sis,just nak tegur pasal gambar yang sis letak kat post sis...gambar tu sizenya agak besar menganggu pandangan mata Chek..boleh minta tolong resizekan kpd size yang kecil sket agar tidak menganggu pandangan mata.sorry ye Sis MZ,just my opinion/pandangan membina.

ikhlas,
SNMI(your silent reader)

Ayu azmir said...

errmmm yang penting kawal gula dengan nasi kan kan kan

Mama Zharfan said...

@puteri211079 : tq. nanti i resize yer..now kat opis, tak leh nak edit blog ;) mlm ni i'll do it

transformed housewife said...

dia diet mcm tu tp ada je exercise. kalau diet saja mmg kurang berkesan.

Mama Zharfan said...

@mira-nas : memang pyh :(

@ayu azmir : ya betul!

@transformed houswife : tu la...kalau me, part exercise tu yg pyh nak komited.. :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails