Tuesday, 26 November 2013

Kat mana nak cari buyer

kalau gadjets (ipod ipad etc) or brg2 letrik mcm tv..memang sgt mudah nak jual...sgt ramai potential buyers out there..

4 keping tixs USS ari tu pun...sampai berebut2 my frens nak beli..kiranya ready buyer gitu..tak sempat nak ads kat blog or kat mudah.my pun

tapi when it comes to some stuff....
tak tahu mana nak cari interested buyer..me dh letak ads kat mudah.my dan lowyat garaje sale..tp so far lom ada yg berminat...

nilah brg yg me nak jual...memang nak jual murah2 jer...cuma lom jumpa buyer yg minat dgn NESCAFE DOLCE GUSTO ni...

offer price : RM399... actual/market price : RM599


8 comments:

Ayumieka said...

Salam... mungkin kena rendahkan lagi harga kot sebab kat groupon jual benda ni RM499.

me suya said...

cantik.. tp mcm sah-sah tak guna mz kalau beli.. hehehe tapi tataw la org lain :)

Aidazura Punya Belog... said...

buyer tgh kumpul duit tu sis...

Sidratul Muntaha said...

reason org tak beli pun maybe ade brand bangsa lain yg lebih murah.or maybe tak minum kopi?!

anak Wan Salleh said...

betul betul.. lagi satu barang macam skincare .. susah betul

salfhi said...

Harga blh nego lg x?

Mama Zharfan said...

@ayumieka : harga negotiable

@Me suya : :)

@aidazura : :)

@sidratul muntaha : yep, agree

@mira : can't agree more

@salfhi : harga negotiable! pls email me suzie284@yahoo.com

Subajane said...

Hi, masih available ke dolce gusto ni? Saya berkenan la. Boleh hubungi saya di 012-2441993 (subajane). 10q

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails