Monday, 18 November 2013

Full story | Prize-Giving Touch N Go

Date : 14/11/13 
Venue : Touch N Go HQ @Bangsar South 
Time : 9-11 am

PG berlangsung Khamis lepas..kebetulan mr hubby amik cuti sbb nak temankan Zharfan pegi Kidzania..so both of them joined me for PG lah dulu..setel PG me dropkan 'em kat KidZania

antara PG yg paling besh...sbbnya ikut timing, well-organized, well-planned, makanan yg sedap, and siap ada entertainment live-band dari staff2 Touch N Go. semua staff sgt frenly (they are all from marketing dept)

MZ citer sambil tepek pics lah

ni meja registration


sementara tunggu event started..zharfan tlg snap pic

 screen kat bilik/dewan di mana berlangsungnya event ni

hadiah2 kat atas meja tu...weekly prizes ipod nano dan top up touch n go

MZ terima hadiah...tu hadiah weekly ie ipod nano

then MZ terima S4 --syukur alhamdulillah

terpampang semua entries winners kat screen

group pic..antara comper otai yg me kenal..mr jaya dan azwan azri

MZ terkagum tgk bangunan2 kat Bangsar South ni..1st time dtg sini



nilah hadiah MZ...S4 dan ipod nano dan reload touch n go RM150...

thanks Touch N Go for a very wonderful event and superb prizes :) :) Touch N Go masih ada on-going contest tp untul those yg guna kad touch n go secara kerap..kira saper paling byk guna, akan menang gitu

6 comments:

mama tisya said...

tahniah dpt hp ngan ipos

imie fatiema said...

tahniah kak, seronok =)

Ayu azmir said...

tahniah... seronoknya...

Rizziela said...

seronoknya...menang lagi :D Alhamdullilah

εïзmummyHazaεïз said...

tahniah mz.. slogan yg sangat 'cun' comelnye mz dlm black red

awjan said...

model touch n go yg pakai skirt merah kat banner n bunting tu salah sorg pemenang jgk ke kak lah?
hmmmmmm...
my junior my sek rendah...1 kampung...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails