Monday, 25 November 2013

Gigih mengumpul

gigih la sgt...kebetulan jer bershopping di Tesco semlm...so dpt ler sticker2 ni...kena kumpul 10 stickers baru boleh redeem dgn figurine pilihan anakanda zharfan



tempoh masa utk mengumpul sampai jan 2014...so Insya Allah sempat ler..sbb 4 lg stickers diperlukan utk redeem 1 figurine....utk dpt satu sticker, kena spend RM50...

happy monday uolls!

6 comments:

Fizah Mohd said...

Kita baru aje dapat 1 stiker...nak kumpulkan semua tu nampak gayanya tak kesampaian kot sebab kita lebih suka pi beli barang rumah kt giant :)

anak Wan Salleh said...

satu sticker RM50 mahal jugak tu hehe

awjan said...

rayyan dah dpt 1..tu pon sbb cikwa ahli Tesco club ,Tesco pos 5 sticker free..tp yg x besnyer kita x blh pilih pon nk figurine karakter mana..sbb figurine tu duk dlm kotak yg seal..dia amik je kotak mana2..so nasib la kalu dpt yg x bes..huhu..rayyan dpt yg x best..HULK..x comei sungguh plk tuh

me suya said...

suya ada 3 or 4 sticker ni mz.. nak ke? Kalau nak nati Suya post kan. Sebab Suya tak guna pun.. Ada simpan dalam purse gitu je laa. Nt mz komen blog suya bagi alamat kalau nak yer.. nt Suya postkan.. :)

Mama Zharfan said...

@fizah mohd : me pun jrg shopping kat tesco..cuma kebetulan ada vou tu beria2 shopping tu heheh

@mira : yep..mahal gak..

@awjan : camner nak jd ahli tesco club?

@me suya : nakkkkk!!! me dh komen kat blog suya

awjan said...

cikwa register kat kaunter customer service di Tesco kb jer.kena byr rm10@12 gitu kot...x ingt dah..every month Tesco akan post baucer diskaun @ kupon..kalu ada yg redeem2 cam figurine gini..Tesco akan bg 5 sticker free...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails