Friday, 10 May 2013

3d2n Sambil keje sambil holiday

dh lama me tak gi holiday...mlm ni nak gi check-in somewhere...
well...it's not really holiday pun...me ada research work (discussion & meeting) so kena spend 3d2n kat palm garden IOI resort putrajaya weekend ni...so kira weekend retreat gitu..

yg pasti my kids excited nak mandi kolam (ptg esok lah kot)...and mlm ni weolls dinner kat sana :)

ni pic me amik kat website hotel


salam jumaat al barakah

7 comments:

Syuhada Salleh said...

slmt bcuti smbil bkeja, MZ..

butique4u said...

best nyer bercuti2 smbil bekerja :)....kalau nak gi sendiri mahu kepok duit kan...mahai la huhuhu

Eliss Mie said...

wah syoknya :) menyelam sambil minum air gitu yer :)

Chekgu Azrine said...

mmg bestla kalau anak2 dpt spend time ngan kita time weekend kat hotel plak tukan??

enjoy ur hloiday plus working Mz!!

Bee Haa said...

waaah, best2

Oyis said...

budak2 la paling seronok kalo tido hotel ni kan hihihi

Nor Mawardah Ab Rahman said...

bestnyer....cantik hotel..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails