Wednesday, 22 May 2013

Nampak envelope terus happy

setiap kali dpt apa2 surat dari karangkraf, memang sgt happy sbb biasanya surat hadiah lah..

ari isnin last week me dpt surat ni...


syukur, voucher hotel de art dh selamat sampai..me terus buat booking...nak stay overnite kat situ sempena cuti wesak nanti and kebetulan hari yg sama adalah bday my zharfan, so kira tido kat hotel utk celebrate bday lah :)



alhamdulillah atas segala kurnianNya

siyes nak kena cari masa selit2 utk cuti2 guna vou --USS due 31/7, lost world tambun lmbt lg due 30/9 & genting highlands due 30/6--me keje ari ahad, mr hubby keje ari sabtu..so tak sure bila lah lagi kami boleh pegi cuti2 msia ni..

5 comments:

Syuhada Salleh said...

besnye..thniah sis..

Lin Azlina said...

bestnya...dpt cuti2 msia...free lak tu.. epi bestday in advance zharfan

Mooniqueen said...

ishhh jeles nya tengok.. macam2 dapat... rezeki anak2 la kan.. ;D

Affieza said...

Wow...byknya list percutian yg menanti...congrats sis!!!

...i'm AidA... said...

jangan lupa makan burger bakar abg burn.. dekat dah tuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails